ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: «Η ευκαιρία του Λώλη έπρεπε να μπει γκολ»

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: Βάση στις χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως η ομάδα του ξεκινάει να ξεπερνά τα προβλήματά της…

Βάση στις χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως η ομάδα του ξεκινάει να ξεπερνά τα προβλήματά της…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το αήττητο μέσα στο 2022 και για το ότι δεν ήρθε η νίκη σήμερα:

«Δεν βάλαμε άλλο γκολ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, και οι δύο ομάδες βάλαμε γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία, πήγαμε με το 1-1 στα αποδυτήρια. Είχαμε τρία καλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ευκαιρία του Λώλη έπρεπε να μπει γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Ατρομήτου και τις αλλαγές στην ομάδα:

«Και εμείς παίξαμε σήμερα με απουσίες, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, μου αρέσει να ετοιμάζω τη δικιά μας ομάδα πάνω στον αντίπαλο αλλά αυτή τη φορά δεν γινόταν. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον πόντο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα σκοράρει σταθερά στα τελευταία παιχνίδια:

«Η ομάδα δείχνει να ξεπερνάει όλα της τα προβλήματα, παίκτες παίζουν σε άλλες θέσεις αλλά πάντα βρίσκουμε μία ακόμη λύση, ελπίζω να τα καταφέρουμε ως το τέλος, θα πω ένα ακόμη μπράβο και σήμερα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση:

«Περιμένουμε».

Για τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Εθνική Ελλάδας:

«Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω τον Ολυμπιακό στο μυαλό μου, τίποτε άλλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News