Γκόραν Σάνκοβιτς: Νεκρός ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου και του Ακράτητου

Η αστυνομία της Σλοβενίας ανακοίνωσε ότι ο άλλοτε κεντρικός μέσος του Πανιωνίου και του Ακράτητου, εντοπίστηκε νεκρός την Κυριακή 5/6, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του. 

Το Σάββατο, η αστυνομία της Tσέλιε κάλεσε δημόσια όποιον γνώριζε οτιδήποτε για την εξαφάνιση του Γκόραν Σάνκοβιτς. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή έφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστο σημείο, οπότε δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Τελικά, βρέθηκε δυστυχώς νεκρός, όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του. 

Ο Γκόραν Σάνκοβιτς, ήταν γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 1979 και αποκτήθηκε από τον Ακράτητο το 2002 ως ελεύθερη μεταγραφή από τη Σλάβια Πράγας. Ένα χρόνο μετά πήγε στον Πανιώνιο, όπου «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Αγωνιζόταν ως μέσος ενώ είχε και 5 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, άφησε τα γήπεδα σε ηλικία νωρίς. Στη συνέχεια εργάστηκε ως μάνατζερ, ενώ την σεζόν 2006/07, ήταν αθλητικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού συλλόγου Publikum Celje.

«Χθες μας συγκλόνισε η είδηση ​​ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Γκόραν Σάνκοβιτς μας άφησε για πάντα. Ο Γκόραν έπαιξε για την ομάδα Celje μεταξύ 1996 και 2001, και ήταν επίσης μέλος της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας. Η ποδοσφαιρική ομάδα Celje εκφράζει ειλικρινά τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο facebook η άλλοτε ομάδα του, Τσέλιε, όπου ξεκίνησε την καριέρα του στα γήπεδα.

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News