Γιούργκεν Κλοπ: Ποια είναι η Ούλα Σάντροκ που τον κράτησε στη Λίβερπουλ

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ είναι παντρεμένος με την συγγραφέα παιδικών μυθιστορημάτων, Ούλα Σάντροκ, από το 2005. Γνωρίστηκαν όταν η Ούλα Σάντροκ δούλευε σε μπαρ στο Oktoberfest.

Ο Κλοπ ανέφερε ότι η σύζυγός του είναι ένας από τους παράγοντες που τον οδήγησαν στην απόφασή να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Λίβερπουλ.

Μετά από εξήμισι χρόνια στο Merseyside, φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει έχει συνηθίσει τη ζωή στην περιοχή. Ενώ ο Κλοπ είναι ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λιγότερα στοιχεία είναι γνωστά για τη γυναίκα του.

Στο παρελθόν εργαζόταν ως δασκάλα, αλλά πλέον είναι μυθιστοριογράφος. ως δασξκάλα είχε εργαστεί για μια τρτιετία σε γερμανικό σχολείο στο Ναϊρόμπι (Κένυα).

Ένα παιδικό βιβλίο της έχει ως ήρωα ένα αγόρι που ανακαλύπτει μια «μαγική μπάλα» που τον μετατρέπει σε καταπληκτικό ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για το βιβλίο «Tom and the Magic Football», το οποίο κυκλοφόρησε το 2008.

Η Ούλα Σάντροκ είναι γνωστή για τις φιλάνθρωπίες της. Γι’ αυτές και φυσικά διότι ο σύζυγός της ήταν στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε αποκτήσει τιο πρωσονύμιο «Πρώτη Κυρία της Μπουντεσλίγκα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News