Φρέντι Ρινκόν: Ένα τραγούδι πριν από το θάνατό του σε τροχαίο

Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του Φρέντι Ρινκόν δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη μια περίπου εβδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε σε δρόμο της Κάλι στην Κολομβία.

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο, ποιος ήταν μαζί του και γιατί τράπηκε σε φυγή από τη σκηνή του τροχαίου.

Ο τραγουδιστής Hárold Saa που ήταν στενός φίλος του θύματος καιι μοιράστηκε μαζί του τις τελευταίες ώρες πριν από το μοιραίο γεγονός σε συνέντευξή του αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι συνέβη το πρωί της 11ης Απριλίου.

Είπε ότι πήγε σπίτι του με παρέα και κάθισαν πολλές ώρες μέχρι που μια κοπέλα είπε να πάνε αλλού. Ότι τον κάλεσε να πάει μαζί τους αλλά αυτός λόγω πένθους αρνήθηκε. 

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον Ρινκόν. «Δεν ξέρω αν οδηγούσε. Έφαγε και μετά με αποχαιρέτησε και μου είπε ότι θα ειδωθούμε αργότερα… Το «Take my hands» του Γουίλι Κολόν ήταν το τελευταίο τραγούδι που άκουσε. Του άρεσε πολύ και το τραγουδήσαμε μαζί…»

Ο Γουίλι Κολόν είναι Αμερικανός μουσικός της σάλσα και ακτιβιστής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως τρομπονίστας αλλά επίσης γράφει και ερμηνεύει τραγούδια.

Τραγική σύμπτωση. Ο Κολόν στις 20 Απριλίου 2021 με τη συζυγό του είχαν σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Βόρεια Καρολίνα. Ο τραγουδιστής υπέστη τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Βιρτζίνια αλλά διέφυγε τον κίνδυνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News