Εθνική Ελλάδας: Φόβοι για σοβαρή ζημιά του Λημνιού

Ούτε όρεξη για χαμόγελα, ούτε διάθεση για πανηγυρισμούς δεν υπήρχε στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετά τη λήξη του θριαμβευτικού 3-0 της εθνικής μας ομάδας επί της Κύπρου.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Λημνιού στην τελευταία φάση του αγώνα επισκίασε οποιοδήποτε άλλο γεγονός στο γήπεδο του Βόλου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αρκετά σοβαρή ζημιά στο γόνατο του διεθνή άσου. 

Ο Λημνιός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για μεταμεσονύκτιες εξετάσεις και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να υπάρχουν λεπτομέρειες για τη σοβαρότητα του τραυματισμού. 

Πάντως η πιο διεξοδική μελέτη της φάσης του τραυματισμού δείχνει το δεξί γόνατο του Έλληνα άσου να μπλοκάρει στο χορτάρι και όλο το βάρος του κορμιού του να πέφτει σε αυτό. Και η αγωνία για τον Δημήτρη Λημνιό είναι διπλή και δεν αφορά τόσο τη συμμετοχή του ή όχι στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι της εθνικής μας με το Κόσοβο (τέτοιο ενδεχόμενο έχει ουσιαστικά αποκλειστεί) όσο τον κίνδυνο τραυματισμού που μπορεί να τον κρατήσει για μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης σε μια περίοδο που το όνομά του εμπλέκεται σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια, με κάποια να κάνουν λόγο ακόμη και για επαναπατρισμό του, για λογαριασμό είτε του ΠΑΟΚ, είτε του Παναθηναϊκού. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News