Εμμάνουελ Εμενίκε: «Ο πόνος πολύς, η καρδιά μου δεν μπορεί να τον αντέξει»
Μια ανάρτηση του Εμμάνουελ Εμενίκε στα social media προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. «Ο Θεός είναι καλός, ο πόνος είναι πολύς για μένα και η καρδιά μου δεν μπορεί να τον αντέξει άλλο», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram. Η σχετική ανάρτηση αποσύρθηκε λίγο αργότερα.
Στο βίντεο, ο 34χρονος Εμενίκε εμφανιζόταν σε κρεβάτι νοσοκομείου και δίπλα του μια νοσοκόμα να τον προσέχει ενώ είχε ορό στο χέρι του.
Πριν διαγραφεί, η ανάρτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είχε συγκεντρώσει πολλές ευχές από πρώην συμπαίκτες του.
Ο 34χρονος δεν αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Emmanuel Emenike, A Former Member Of The Super Eagles, Has Revealed That He Is Suffering From An Unknown Illness.
Emenike Took To Social Media Today To Share A Video Clip Of Himself Receiving Treatment At An Unnamed Hospital.#trusttvsports #emenike pic.twitter.com/hBIJU7faLT
— TrustTVNews (@thetrusttv) April 13, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
