Εμμάνουελ Εμενίκε: «Ο πόνος πολύς, η καρδιά μου δεν μπορεί να τον αντέξει»
Μια ανάρτηση του Εμμάνουελ Εμενίκε στα social media προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. «Ο Θεός είναι καλός, ο πόνος είναι πολύς για μένα και η καρδιά μου δεν μπορεί να τον αντέξει άλλο», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram. Η σχετική ανάρτηση αποσύρθηκε λίγο αργότερα.
Στο βίντεο, ο 34χρονος Εμενίκε εμφανιζόταν σε κρεβάτι νοσοκομείου και δίπλα του μια νοσοκόμα να τον προσέχει ενώ είχε ορό στο χέρι του.
Πριν διαγραφεί, η ανάρτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είχε συγκεντρώσει πολλές ευχές από πρώην συμπαίκτες του.
Ο 34χρονος δεν αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Emmanuel Emenike, A Former Member Of The Super Eagles, Has Revealed That He Is Suffering From An Unknown Illness.
Emenike Took To Social Media Today To Share A Video Clip Of Himself Receiving Treatment At An Unnamed Hospital.#trusttvsports #emenike pic.twitter.com/hBIJU7faLT
— TrustTVNews (@thetrusttv) April 13, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
