Έλμα Ρονάλντο: Η στήριξη προς τον αδερφό της μετά το επεισόδιο με οπαδούς της Έβερτον

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της ομάδας του απο την Έβερτον, ξέσπασε πάνω σε οπαδό της καθώς έσπασε το κινητό απο ένα παιδί.

Βέβαια, ο ίδιος βγήκε και ζήτησε συγγνώμη για την συγκεκριμένη πράξη αλλά το ίδιο έκανε η μεγαλύτερή του αδερφή, Έλμα αφού ανήρτησε ένα post στο Instagram της λέγοντας ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Επιπλέον, η Έλμα Αβέιρο (Ρονάλντο) ήθελε να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή και να επιμείνει ότι «Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν» σε αυτό το στάδιο της καριέρας του. 

Η Έλμα, η οποία εξακολουθεί να ζει στο μέρος όπου κατάγεται ο Ρονάλντο, τη Μαδέρα, κάθε φορά τον υποστηρίζει μαζί με την άλλη αδερφή του Κάτια και τη μητέρα τους Ντολόρες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η μεγάλη και τέλεια αγάπη μου. Ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στον κόσμο.. Στην πραγματικότητα όλη μου η οικογένεια είναι ένα παράδειγμα αγάπης και σεβασμού. Ένα φως που ενοχλεί μόνο όσους ζουν στο σκοτάδι. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά ένα απο τα πιο περίεργα «πράγματα» που ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη. Γι αυτό ζούμε όλα αυτά, πολέμους, θανάτους… και πάνω απ όλα λυπημένοι με την ζωή τους που μιλάνε για άλλους. Εσύ, αγαπητέ μου αδερφέ, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν και δίνεις την απάντηση μετά…Σε αγαπώ τόσο πολύ. Τα υπόλοιπα είναι τα υπόλοιπα».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News