ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ: «Παρερμηνεύθηκαν όσα είπα, γενικότερο το σχόλιό μου»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ: Ο Τζιάνι Ινφαντίνο προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση τονίζοντας ότι τα όσα είπε, παρερμηνεύθηκαν και ότι το σχόλιό του ήταν γενικότερο και δεν αναφερόταν σε κάτι συγκεκριμένο.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση τονίζοντας ότι τα όσα είπε, παρερμηνεύθηκαν και ότι το σχόλιό του ήταν γενικότερο και δεν αναφερόταν σε κάτι συγκεκριμένο.

Συγκεκριμένα ο Ινφαντίνο δήλωσε:

«Δεδομένου ότι κάποιες αναφορές μου που έγιναν στο Συμβούλιο της Ευρώπης νωρίτερα σήμερα και φαίνεται να έχουν παρερμηνευθεί και na έχουν μεταδοθεί εκτός του γενικότερου πλαισίου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι στην ομίλια μου, το γενικότερο μήνυμά μου είναι ότι ο καθένας που βρίσκεται σε μια θέση λήψης αποφάσεων, έχει την ευθύνη να βελτιώσει την κατάσταση των ανθρώπων ανά τον κόσμο. 

Αν υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, αλλά φυσικά όχι μόνο σε αυτή την ήπειρο, θα επιτρέψει στους ανθρώπους να πάρουν αυτές τις ευκαιρίες στις χώρες τους. Ήταν ένα γενικότερο σχόλιο, το οποίο δεν ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την πιθανότητα να παίξουμε το Μουντιάλ ανά δύο χρόνια».

Η ανάρτηση με τις δηλώσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News