Δανία - Σερβία 3-0: Φιλική νίκη με σκόρερ πρωταγωνιστή Έρικσεν

Σε ένα φιλικό γεμάτο θέαμα η Δανία κατάφερε να κερδίσει την Σερβία, με 3-0, στην Κοπεγχάγη, βλέποντας τον Κρίστιαν Έρικσεν να βρίσκει γκολ για δεύτερο σερί φιλικό με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Οι Δανοί κατάφεραν να βρουν από νωρίς το γκολ, κάτι που είχε να κάνει και με το καλό τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση, με τον Μάελε να κάνει το 1-0 στο 15ο λεπτό.

Οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ήταν αρκετές στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να είναι αρκετά επικίνδυνες, ώστε να υπάρξει και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν διαφορετικά, η Σερβία έκανε αρκετές αλλαγές, με τον τεχνικό να θέλει να δει και νέα πρόσωπα, παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες συνέχισαν να απειλούν, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν και πάλι οι Δανοί με τον Λίνστρομ να κάνει το 2-0 στο 53ο λεπτό μετά από ασίστ του Χόιμπιεργκ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα, για τους γηπεδούχους 4 λεπτά αργότερα, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News