ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Εισβολή οπαδών και μαχαίρι στο γήπεδο σε αγώνα Νέων!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του ημιτελικού του Copinha (σ.σ. κύπελλο στην Βραζιλία για παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών), ανάμεσα στην Σάο Πάολο και την Παλμέιρας, που έληξε με νίκη 1-0 των φιλοξενούμενων.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του ημιτελικού του Copinha (σ.σ. κύπελλο στην Βραζιλία για παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών), ανάμεσα στην Σάο Πάουλο και την Παλμέιρας, που έληξε με νίκη 1-0 των φιλοξενούμενων.

 

Κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων, ορισμένοι οπαδοί της Σάο Πάουλο, κατάφεραν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Παλμέιρας. Ωστόσο, η παρέμβαση των παικτών της Σάο Πάουλο ήταν άμεση και καταλυτική, με αποτέλεσμα τα έκτροπα να μην πάρουν περαιτέρω διαστάσεις.

 

Αμέσως μετά, στον αγωνιστικό χώρο, εντοπίσθηκε ένα μαχαίρι, χωρίς να έχει διευκρινισθεί εάν πετάχθηκε από τους οπαδούς στην κερκίδα ή εάν βρισκόταν στο χέρι κάποιου από τους εισβολείς. Ο διαιτητής πήρε το μαχαίρι και το παρέδωσε στους αξιωματούχους της αναμέτρησης, ενώ μετά από έξι λεπτά διακοπής, σφύριξε για την συνέχεια του ματς, που μεταδόθηκε από το εθνικό κανάλι «SporTV». 

Ακολούθησε η σύλληψη τεσσάρων οπαδών, οι οποίοι ανακρίθηκαν από την αστυνομία, ενώ η Παλμέιρας θα αντιμετωπίσει την Σάντος στον τελικό της διοργάνωσης, την ερχόμενη Τρίτη (25/01).

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News