Βαγγέλης Μαρινάκης: Το στίγμα της νέας εποχής και η στήριξη των ποδοσφαιριστών της Superleague 2

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρουσία του στην συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ο νέος πρόεδρος της Super League δίνει το στίγμα του από τις πρώτες κιόλας μέρες της προεδρίας του, προσπαθώντας να κάνει πράξη τα λεγόμενά του με έργα. Μάλιστα δεν μένει στο στενό πλαίσιο της Super League 1, αλλά κάνει ενέργειες έτσι ώστε να στηρίξει όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πεσήμανε πως πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ έδωσε το στίγμα του σχετικά με την ανάπτυξη του επαγγελαμτικού ποδοσφαίρου αλλά και της Εθνικής ομάδας.

Μάλιστα δεσμεύτηκε ως Πρόεδρος της SuperLeague ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην SuperLeague 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της SL1. O ΠΣΑΠΠ και η SL2 ευχαρίστησαν για αυτή την κίνηση υπερ του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Superleague και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται απο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ. Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν SuperLeague θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ.» 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News