Super League 2 Νότιος Όμιλος: «Τεσσάρα» ο Αστέρας, βαθμός με «buzzer beater» για το «Σίτι»

Αναλυτικά όσα έγιναν στα ματς του Νοτίου Ομίλου της Super League 2

Τεράστια νίκη-έκπληξη πήρε ο Αστέρας Βλαχιώτη κόντρα στον Εργοτέλη για την 26η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Το Αιγάλεω εξακολουθεί να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του, ωστόσο μοιράστηκε από έναν βαθμό με την Επισκοπή, ενώ ο Διαγόρας δεν τα κατάφερε κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα ματς του Νοτίου Ομίλου

Αιγάλεω-Επισκοπή 1-1 

Συνεχίζει να προβληματίζει το Αιγάλεω με τις εμφανίσεις του, καθώς χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του ματς για κάνει το 1-1 κόντρα στην Επισκοπή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 29ο λεπτό, ο Ναρτζίσιο ευστοχώντας από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το «Σίτι» πάλεψε πολύ για την ισοφάριση και εν τέλει… λυτρώθηκε στο 90+8′ όπου ο Τσιλιγκίρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 1-1.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Παναγιώτου, Πιαστόπουλος, Καθάριος, Μπαρμπαρούσης, Τσιλιγκίρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Γκονσάλβες, Καραγιάννης, Πολυχρόνης, Εμπόι, Τριντάντε, Σουμπασακης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο.

 

Διαγόρας-Καραϊσκάκης 0-1 

Ο ΑΟ Καραϊσκάκης κατάφερε από νωρίς να «τελειώσει» το ματς κόντρα στον Διαγόρα, όπου και επικράτησε με 1-0.

Μόλις στο 14ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον συνήθη ύποπτο, Πριόνα να κάνει καλό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκάλας, Λαμπίρης, Μουμίν, Γιωργού, Τσιαντούλας, Τοπάλ, Μπαστιάνος, Σινγκ.

Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Φαν Ίπερεν, Κλιγγόπουλος, Δερμιτζάκης, Βαφειάδης, Μίλιτς, Νταλακούρας, Πέδρο, Γιαννιώτης.

 

Αστέρας Βλαχιώτη-Εργοτέλης 4-0

Καταιγιστικός ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη κόντρα στον Εργοτέλη, τον οποίο «διέλυσε» με 4-0. Την αρχή έκανε ο Τασιούλης στο 23ο λεπτό ενώ ο Αναστασόπουλος στο 42ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-0, με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπούντνικ με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 «σφράγισε» ο Φορυλάνος με κεφαλιά δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμετρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 23′ Τασιούλης σουτ, 42′ Αναστασόπουλος σουτ, 61′ Μπούντνικ σουτ, 79′ Φουρλάνος κεφ.

Αστέρας Βλαχιώτη (Φυντάνης): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Φουρλάνος, Λάμτσε, Φερέιρα, Λεωνιδόπουλος, Τασιούλης, Μπούντνικ, Σιντορένκο, Παπούλης.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Σαρρής, Μίκο, Κόλα, Νεράλ, Βουτσάς, Αλεξάκης, Κωστανάσιος, Κόνρααντ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News