Super League 2 Nότιος Όμιλος: «Καταιγιστικός» ο Λεβαδειακός, επιστροφή στις νίκες το Αιγάλεω

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Νότιο Όμιλο της Super League 2

O Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, ο οποίος μετά το επιβλητικό 6-0 κόντρα στον Ηρόδοτο, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα άλλα ματς, το Αιγαλέω επέστρεψε στις νίκες, ενώ η Κηφισιά συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα και τον Αστέρα Βλαχιώτη να παίρνει τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Καλαμάτα-Χανιά 1-1

Τα Χανιά έβαλα δύσκολα στην Καλαμάτα, με την οποία μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βασιλογιάννη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στον 22ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, αν και προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα ωστόσο δεν τα κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό όμως, η ομάδα του Μπελά μπήκε πιο δυναμικά και ο Πατατόλιος στο 61ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Καλαμάτα είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη, όμως ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το πέναλτι του Λουκίνα.

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Μοζέρ, Παπατόλιος, Ματέους, Αναστασόπουλος, Φελίπε, Γρίβας, Λουκίνας.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Καμαρά, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Κολλάς.

 

Λεβαδειακός-Ηρόδοτος 6-0

Καταιγιστικός ήταν ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ηρόδοτο, τον οποίο… διέλυσε με 6-0. Το σκορ άνοιξε ο Μουντίνιο στο 10ο λεπτό, με τον Μυτίδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 24ολεπτό, ενώ μόλις έξι λεπτά αργότερα, ο Λινάρδος έκανε το 3-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Μυτίδης έκανε το 4-0, και ο Πολέτο έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το καταιγιστικό 5-0! Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Μιγκέλ στις καθυστερήσεις, όπου με εντυπωσιακό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέτο, Μουτίνιο, Βήχος, Λινάρδος, Μυτίδης, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης.

Ηρόδοτος (Βούζας): Δήμιζας, Σταμπουλίδης, Καργιωτάκης, Κόρτσαμ, Καντέ, Αργκιλέσι, Γκόμεζ, Μπαρμπόζα, Ν. Βρεττός, Ποζατζίδης, Αποστολίδης.

 

Επισκοπή-Καλλιθέα 1-1

Eπισκοπή και Καλλιθέα έμειναν ισόπαλες στο 1-1, με την Επισκοπή να συνεχίσει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Το σκορ άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό ο Τσιντώτης με ωραίο σουτ ενώ μόλις επτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Νταρζίσιο ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Νταρζίσιο, Πολυχρόνης, Τσάβος, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας, Τσιντώνης, Ευαγγέλου, Βασιλούδης, Κύργιας, Ντιμίτριους, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Ιωάννου.

 

Ρόδος-Αιγάλεω 0-1

Στις νίκες επέστρεψε το Αιγαλέω, το οποίο πήρε τους τρεις βαθμούς μεγκολ buzzer beater! Το «Σίτι» πίεσε σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Αρναρέλλη να… λυτρώνει την ομάδα του στο 89ο λεπτό, με ωραίο τέρμα.

Ρόδος (Χατζηνικολάου): Θεοδωράκης, Σουλάι, Χύσι, Μακρυδημήτρης, Τσάβες, Νικολόπουλος, Σάαντο, Μαρτσάκης, Βουργουτζής (7′ λ.τ Μίγγος), Αδαμάκης, Καραγεώργης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Παναγιώτου, Πιαστόπουλος, Καθάριος, Μπαρμπαρούσης, Τσιλιγκίρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης.

 

Καραϊσκάκης-Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε τους τρεις βαθμούς ενάντια στον Καραϊσκάκη. Οι δυό ομάδες αναζητούσαν το γκολ από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η μπάλα δεν… ήθελε να μπει στα δίχτυα. Εν τέλει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σιντορένκο με σουτ στο 84ο λεπτό.

Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Βαφειάδης, Ναζίμ, Μίλιτς, Κορέλας, Ντοναλντόνι.

Αστέρας Βλαχιώτη (Φυντάνης): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανοπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Λεωνιδόπουλος, Φερέιρα, Σοκολάροφ, Σιντορένκο, Μπούζας, Παπούλης.

 

Κηφισιά-ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Η Κηφισιά συνέχισε τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις και κατάφερε να επικρατήσει του ΟΦ Ιεράπετρας. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 24ο λεπτό, με τον Ρικάρντο να ευστοχεί είναι από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έφερε το ματς στα ίσα με τον Αντερέγκεν να κάνει το 1-1 λίγο μετά το 50ο λεπτό, ωστόσο η Κηφισιά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Τέτει με εντυπωσιακό σουτ έκανε το τελικό 2-1 στο 85ο λεπτό

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Γκότοβος, Αρτυματάς, Ντοριβάλ, Τετέι, Παπασάββας, Οικονομίδης, Καλλέργης, Μουστάκης, Ρικάρντο Βαζ, Παυλάκης.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Κοντοές, Μούλερ, Τορίμπιο, Καλλιτσουνάκης, Μεσσιδόρο, Λεμονής, Κατάλντι, Χιμένεθ, Αντερέγκεν, Ντέτλερ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News