Super League 2: Κράτησε τη διαφορά από την Καλλιθέα ο Λεβαδειακός - Ανάσα για τον Απόλλωνα Πόντου

Super League 2: Κράτησε τη διαφορά από την Καλλιθέα ο Λεβαδειακός – Ανάσα για τον Απόλλων Πόντου

Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καλλιθέα στο ντέρμπι κορυφής και πλέον η ομάδα του Ταουσιάνη κράτησε το βαθμολογικό προβάδισμα στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου.

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου κια πήρε σημαντική ανάσα στον Βόρειο Όμιλο για παραμονή στην Super League 2.

Λεβαδειακός – Καλλιθέα 1-1

To σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε πριν καν την συμπλήρωση δέκα λεπτών στο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες αν και μπήκαν δυνατά δεν συνέχισαν με την ίδια ευστοχία.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ό λεπτό ο Νίλι με πολύ ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή και εξαιρετικό πλασέ στην απέναντι γωνία του Στρέζου.

Η Καλλιθέα όμως απάντησε δύο λεπτά μετά, με τον Ευαγγέλου να κάνει ωραίο γυριστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μάρκοβιτς.

Έτσι η διαφορά του πρωτοπόρου Λεβαδειακού με την Καλλιθέα έμεινε στους 4 βαθμούς υπέρ της ομάδας της Λειβαδιάς.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Νίλι, Πολέττο (62′ Λινάρδος), Χάμοντ, Μυτίδης (73′ Δούμτσιος), Μουτίνιο (73′ Βρακάς).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Τσιντώνης (77′ λ.τ Κονέ), Μουνιέ, Ντιμίτριους, Κυνηγόπουλος.

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας και της προσπάθειας παραμονής στην Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν δοκάρι μετά του σουτ του Νασέρ στο 21′. Moναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Κουακού στο 44′ με κεφαλιά, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαίνει σε μπελάδες.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης):Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Νασέρ, Παπαϊωάννου, Λουφάκης, Καλογέρης, Κουακού, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελλέ.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Ντιαμπί, Κόλα (40′ λ.τ Μάνγκα), Κουντουριώτης, Ντος Σάντος (46′ Χατζής), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News