Aναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-3: Με γκολ στο 90+6' του Γλυνού, η ΑΕΛ έμεινε ζωντανή για άνοδο

Aναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-3: Με γκολ στο 90+6′ του Γλυνού, η ΑΕΛ έμεινε ζωντανή για άνοδο, αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-2.

Με γκολ του Γλυνού στο 90+6′ η ΑΕΛ πήρε τεράστιας σημαντικότητας νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-2 και έμεινε ζωντανή στην «μάχη» της ανόδου κόντρα στην πρωτοπόρο Βέροια.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε προβάδισμα με δύο τέρματα στα πρώτα λεπτά, μετά τα γκολ των των Όγκμποε στο 6′ και Νικολιά στο 21′.

Mάλιστα στο 36′ ο Παπαγεωργίου κέρδισε πέναλτι, με την ΑΕΛ να έχει την ευκαιρία να κάνει το 0-3, όμως ο Κολομπίνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Έτσι η Αναγέννηση αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στο σκορ με το πανέμορφο γκολ του Πλέγα στο 73′ μετά από πάσα του Μπαντιμπαγκά στην περιοχή.

Η Αναγέννηση πίεσε και τελικά έφερε το ματς στα ίσια στο 88′, με τον Μπαντιμπαγκά να παίρνει την κεφαλιά και να σοκάρει τους παίκτες του Γκουτσίδη.

Η ΑΕΛ όμως δεν τα παράτησε και τελικά δικαιώθηκε, αφού μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα μετά από σέντρα από τα δεξιά έφτασε στον Γλυνό, που με ωραίο σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που έμεινε ζωντανή στην μάχη της ανόδου.

Ενδεκάδες:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης).

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News