ΑΕΚ Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1: Τη χτύπησε σαν... Νίντζα και την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα!

ΑΕΚ Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1: Τη χτύπησε σαν… Νίντζα και την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα με χρυσό σκόρερ τον Τσιριγώτη

Στο ντέρμπι των Β’ ομάδων της Super League 2, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με 0-1 με γκολ του Τσιριγώτη στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεζε από το πρώτο λεπτό, έχοντας την κατοχή της μπάλας, μη μπορώντας να δημιουργήσει όμως κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χριστογεώργου.

Ο Παναθηναϊκός Β’ περίμενε στο μισό γήπεδο, κλείνοντας τους χώρους προς την περιοχή του και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, παρά τις αναγκαστικές αλλαγές των Μπάμπη, Γερολέμου και Τζούντα Γκαρσία, συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας τις γραμμές της, κάτι που οδήγησε στο γκολ του Παναθηναϊκού Β’, στο 79ο λεπτό όταν ο Τσιριγώτης έφυγε στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε την λάθος τοποθέτηση του Κορνέζου και πλάσαρε εύστοχα τον Χατζηεμμανουήλ για το 0-1.

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό όταν το τρομερό σουτ του Γιούση τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου, με το 0-1 να παραμένει μέχρι τέλους και να πανηγυρίζεται δεόντως από τους «πράσινους» στον πρώτο αγώνα με τον Γιάννη Καλιτζάκη στον ρόλο του γενικού αρχηγού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News