Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πέναλτι με VAR ο Λαόθ, ζούγκλα το ΟΑΚΑ, πέτρα στον Αϊτόρ!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι που υπέδειξε μέσω VAR ο Λαόθ, ζούγκλα το ΟΑΚΑ μετά το 1-0, έπεσε πέτρα στον Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ αλλά σέντρα δεν έγινε. Οι πράσινοι κέρδισε πέναλτι μέσω VAR σε μια πολύ δύσκολη φάση, ο Αϊτόρ ευστόχησε, πανηγύρισε μπροστά στην ασπρόμαυρη κερκίδα και δέχθηκε πέτρα με την αναμέτρηση να διακόπτεται!

Ο Παναθηναϊκός, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ άνοιξε το σκορ στον τελικό του κυπέλλου στο 32′. Η φάση εκτυλίχθηκε στο 28′, και είχε πρωταγωνιστές τους Γκατσίνοβιτς και Βιεϊρίνια. Μετά από διεκδίκηση ανάμεσα σε Κούρτιτς και Ιωαννίδη, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή, εκεί που ο Βιεϊρίνια έβαλε το πόδι του για να διώξει τη μπάλα και ο Γκατσίνοβιτς έβαλε  χαμηλά το κεφάλι για να διεκδικήσει τη μπάλα.

Ο διαιτητής Λαόθ κλήθηκε να δει τη φάση στο VAR και μετά την εξέτασή της υπέδειξε τον σημείο του πέναλτι, με τον Αϊτόρ να το εκτελεί εύστοχα και να ανοίγει το σκορ. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, που ήταν αδύνατον να δει κανείς δια γυμνού οφθαλμού. Ο Αϊτόρ πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και δέχθηκε πέτρα, με τον Λαόθ να διακόπτει την αναμέτρηση.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News