Παναιτωλικός: Οπαδός προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα - «Αν πειράξετε...»

O Aλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε περιοδεία στο Αγρίνιο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου και είχε ένα ενδιαφέρον τετ α τετ με φίλο του Παναιτωλικού. Ο νεαρός φίλαθλος, τον… προειδοποίησε να μην πειράξει την ομάδα του, γιατί δεν θα μπορεί να «ξαναπεράσει ούτε απ’ έξω»! 

Προφανώς, αναφερόταν στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια: «Υπάρχει μια φήμη και είναι βάσιμη γιατί είναι από αξιόπιστη πηγή, ότι υπάρχει εισήγηση είτε απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, πιθανολογώ ότι είναι εισήγηση. Οι πληροφορίες, λοιπόν, μιλούν για υποβιβασμό του Παναιτωλικού, μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό των παραγόντων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, Κουτσοσπύρος, φροντιστές και άλλοι… Υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές μαθαίνω ότι έχουν κληθεί να καταθέσουν…Επίσης σήμερα μου τηλεφώνησε και ο Πανουργιάς Παπαΐωάννου να αναλάβω για λογαριασμό της Λαμίας την υπόθεση. Έχει έννομο συμφέρον, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς αν υποβιβασθεί ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει στα μπαράζ και η Λαμία θα σωθεί οριστικά». 

Φαίνεται ότι η τύχη του Παναιτωλικού απασχολεί πολύ έντονα τους ντόπιους, με έναν εξ αυτών να εκφράζει τις ανησυχίες του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι γνωρίζει το «καλό δεκάρι από την Αργεντινή που έχουν οι Αγρινιώτες αλλά και τον καλό προπονητή τους», εννοώντας τον Μεντόσα και τον Γιάννη Αναστασίου. 

Δείτε τον διάλογο: 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News