Μεταγραφές: Ποιος είναι ο Μάρλον που οι Βραζιλιάνοι στέλνουν σε ομάδα της Super League

Δημοσίευμα της Globo στη Βραζιλία αναφέρει ότι η Φλουμινένσε έχει δεχθεί πρόταση από ελληνική ομάδα για τον αριστερό μπακ, Μάρλον. 

Ο Mάρλον Ροντρίγκες Ξαβιέ όπως είναι το πλήρες του όνομα, (γεννημένος στις 20 Μαΐου 1997) βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Φλουμινένσε. Δεν είναι βασικός και αναζητεί αλλού την καταξίωση.

Η Φλουμινένσε είχε δώσει τον αριστερό μπακ δανεικό τα τελευταία χρόνια στη Μποαβίστα και στην Τραμπζονσπόρ. Μετά από αναμονή τεσσάρων μηνών, ο Μάρλον έκανε επιτέλους την περασμένη Τρίτη το ντεμπούτο μέσα στο 2022, στη νίκη της Φλου με 3-2 επί της Βίλα Νόβα για το Κύπελλο Βραζιλίας.

Ο Μάρλον και η ελληνική ομάδα

Ο Μάρλον ήταν πολύ καλός σε αυτό το ματς και είχε συμμετοχή σε ένα γκολ. Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έχει προσεγγιστεί από συλλόγους στην Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι.

«Το συμβόλαιο, ναι, τελειώνει τον Δεκέμβριο, γράφτηκαν κάποια πράγματα ότι έχει κάνει πρόταση μια ομάδα, απλά δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα (γέλια). Για αυτό, δεν μου έχουν πει τίποτα ακόμα» τόνισε. 

Από τότε που επέστρεψε στη Φλουμινένσε, το 2021, ο  Μάρλον σε 14 αγώνες έχει δημιουργήσει 9 καλές ευκαιρίες για γκολ.

Δείτε τον Μάρλον εν δράσει

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News