Aτρόμητος - ΟΦΗ 2-2: Εφτάψυχοι Κρητικοί... αυτοκτονικοί Περιστεριώτες!

Ατρόμητος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 για την 22η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ατρόμητος και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στα πλαίσια της 22η εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες αν και προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, με τους Κρητικούς – παρά την μέτρια εμφάνισή τους- να εκμεταλλεύονται τα λάθη του αντιπάλου και να «φέυγουν» με ένα βαθμό.

Το ματς από την αρχή είχε καλό ρυθμό, με τον Ατρόμητο να δοκιμάζει να απειλήσει μόλις στο 3ο λεπτό και τον Επασί να σταματά τον Κουλούρη, ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει. Ο ΟΦΗ είχε μπει πιο δυναμικά, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφερναν να ολοκληρώνουν τις φάσεις τους. Στο 10′ ο Κουλούρης είχε εκ νέου τετ-α-τετ με τον Επασί και αφου έκανε ένα καλό σουτ, ο κίπερ του ΟΦΗ απομάκρυνε με το πόδι.

Το σκορ όμως άνοιξε ο Ατόμητος, με ωραίο τέρμα του Μουνίθ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα του ΟΦΗ, τρύπωσε στην περιοχή και νίκησε τον Επασί για το 1-0. Στο 27ο λεπτό, ήρθε μία καλή ευκαιρία για τους Κρητικούς, οι οποίοι αν και ήταν για αρκετή ώρα στην περιοχή του Ατρομήτου δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια τελική. 

Η «αγάπη» του Μαυρομάτη και το προβάδισμα των γηπεδούχων

Ένα αρκετά ιδιαίτερο στιγμιότυπο ήρθε στο 32′, όταν ο Μαυρομμάτης «εκνευρίστηκε»με τους γιατρούς του Ατρομήτου, οι οποίοι έσπευσαν να τον φροντίσουν, καθώς χτύπησε το μάτι του αρκετά σοβαρά. Ο αμυντικός του Ατρομήτου δεν ήθελε την φροντίδα των γιατρών του, ήθελε να… επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γινόταν στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει ωστόσο για ακόμη μία φορά, το γκολ πέτυχαν οι παίκτες του Περιστερίου. Ο Βούρος έδιωξε πάνω στον Άλιμπεκ, ο οποίος αξιοποίησε τη φάση και παρά το κράτημα του Πασαλίδη, έκανε το 2-0, με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Δύο «μπαλωθιές» ήταν αρκετές

Το δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί αναζητούσαν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, με τον Λάμπρου να έρχεται σαν από μηχανής Θεός στο 69′. Ο Μπαλογιάννης έκανε ένα σουτ με τον Γιαννιώτη να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και τον Λάμπρου να μην χάνει την ευκαιρία να σκοράρει προ κενής εστίας για το 2-1.

Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί έκαναν την μεγάλη ανατροπή, αφού μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Φελίπε έφερε το ματς στα «ίσα». Ο Γκορτσίλα καταλόγησε πέναλτι υπερ των φιλοξενούμενων για χέρι του Έρλινγκμαρκ, με τον ΟΦΗ να μην αφήνει την ευκαιρία… ανεκμετάλλευτη!

Πεδίο… μάχης

O Ατρόμητος δεν κατέθεσε τα «όπλα» ενώ οι Κρητικοί είχαν να διαχεριστούν ακόμη έναν «πονονκέφαλο» αφού στο 78 έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Στάικου. Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά πριν την λήξη του ματς, ο Τοράλ αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και ο ΟΦΗ έμεινε με εννέα παίκτες.

Τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων επεφύλασσαν αρκετές φάσεις, αρχής γεννομένης από το γκολ του Κουλούρη, το οποίο όμως ακυρώθηκε για φάουλ στον Μαρινάκη. Ο Ατρόμητος ζητούσε πέναλτι για χέρι του ΟΦΗ, με το VAR να αποφασίζει πως δεν υπήρξε κάτι και οι δύο ομάδες ολοκήρωσαν το ματς ισόπαλες 2-2.

Ενδεκάδες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Τζοβάρας (69′ Καστεγιάνο), Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (68 λ.τρ. Ντένιτς), Όγκουστ Έρλινμαρκ, Μουνίθ, Ροτάριου, Αλιμπέκ (63′ Κλωναρίδης) και Κουλούρης.

ΟΦΗ: Επασί, Ουές (70′ Μαρινάκης), Πασαλίδης (46′ Ντουρμισάι), Λάμπρου (70′ Τσιλιανίδης), Βούρος, Γκαγιέγος, Γιαννούλης, Τοράλ, Φελίπε (82′ Σεμίμοβιτς), Ντε Γκουζμάν (23′ Σταϊκος λ.τρ.) και Μπαλογιάννης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News