Ατρόμητος - Βόλος ΝΠΣ 2-1: Ο Κουλούρης λύτρωσε τον Ατρόμητο στο 90'+1

Ατρόμητος – Βόλος ΝΠΣ 2-1: Πολύ σημαντική νίκη (2-1) πήρε ο Ατρόμητος, κόντρα στον Βόλο, μεγαλώνοντας τη διαφορά στο +5 από την 13η Λαμία. Πρωταγωνιστής για την ομάδα των Δυτικών Προστίων ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος στο 90’+1 πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Πολύ σημαντική νίκη (2-1) πήρε ο Ατρόμητος, κόντρα στον Βόλο, μεγαλώνοντας τη διαφορά στο +5 από την 13η Λαμία. Πρωταγωνιστής για την ομάδα των Δυτικών Προστίων ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος στο 90’+1 πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Πρώτο ημίχρονο βγαλμένο από άλλο… πρωτάθλημα

Αναμφίβολα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης κανείς δεν περίμενε πως οι δύο ομάδες στο Περιστέρι θα χαρίσουν πολύ ωράιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδα, αλλά και στους τηλεθεατές. Με τη σέντρα, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην φοβούνται να επιτεθούν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται… απειλές και για τις δύο εστίες.  

«Σεφτέ» στις κλασικές ευκαιρίες έκανε ο γηπεδούχος Ατρόμητος, στο 23ο λεπτό, με τον Ντένιτς να δέχεται μια μπαλιά από τον Κουλούρη και στη συνέχεια να βλέπει το σουτ του μέσα από την περιοχή να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Βέβαια, τρία λεπτά αργότερα, ο Ντένιτς υποδέχθηκε μία εκπληκτική ασίστ από τον Ναμπί και από θέση τετ-α-τετ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Βόλος ΝΠΣ, μετά το γκολ του Ατρόμητου, δεν κλείστηκε στα καρέ του με αποτέλεσμα να ψάξει τον τρόπο για την ισοφάριση. Μάλιστα, στο 37ο λεπτό, οι Βολιώτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Φεράρι να σεντράρει από τα αριστερά και ο Ρεγκατέν να παίρνει την κεφαλιά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο μας επέστρεψε στη Super League

Ό,τι μας έκανε να αναθαρρίσουμε στο πρώτο μέρος με το θέαμα που βλέπαμε, ήρθε να το πάρει με μιας το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Με τον Ατρόμητο να έχει μια μικρή υπεροχή και το Βόλο να έχει αποκτήσει δεύτερο ρόλο, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του με τις φάσεις μπροστά από κάθε εστία να γίνονται με το… σταγονόμετρο.

Στο γκολ έφτασαν πιο κοντά οι φιλοξενούμενοι με τον Γιαννιώτη να δηλώνει παρών στα επικίνδυνα σουτ των Νίνη και Όρος, ωστόσο ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη στον αγώνα. Ο Έλληνας φορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ, πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνα του Βόλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με αυτή την ήττα οι Βολιώτες παραμένουν στην 10η θέση με 29 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος με το «τρίποντο» αυτό αυξάνει τη διαφορά στο +5 από την 13η Λαμία.

Ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64′ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64′ Ροτάριου), Αλιμπέκ, Κουλούρης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Νίνης (81′ Τερεζίου), Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος), Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Ορός (89′ Σιέλης), Σοάρες

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News