Αρης Μεταγραφές: Έπεσαν ήδη τηλέφωνα από την Ατλέτικο σε παίκτες για να πάνε Θεσσαλονίκη!

Οι συζητήσεις του Άρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν ολοκληρωθεί και πλέον είναι στο χέρι της ισπανικής ομάδας ποιους και πόσους ποδοσφαιριστές θα στείλει στη Θεσσαλονίκη.

Την τελευταία κουβέντα την έχει βέβαια ο Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς μπορεί να αποφασίσει να πάρει στην προετοιμασία κάποια από τα διαμαντάκια των ροχιμπλάνκος.

Ωστόσο ο Χερμάν Μπούργος έχει ένα μυστικό και ένα γερό χαρτί στο μανίκι του. Πιστεύει στον εαυτό του! Ο Αργεντινός τεχνικός στο διάστημα των επαφών με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Αντρέα Μπέρτα, αισθανόταν οικεία, σαν να βρισκόταν στο σπίτι του. Προφανώς τόσα χρόνια στο κλαμπ έχει απιοκτήσει το δικαίωμα να νιώθει άνετα και το κατάλαβε και ο Θόδωρος Καρυπίδης. 

Ο Μπούργος ζήτησε συγκεκριμένους παίκτες (Ρικέλμε, Μάρκος Πάουλο, Αρίας μεταξύ άλλων) και αισιοδοξεί πως στο τέλος θα τους αποκτήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ατλέτικο έκανε επιτόπου επαφές με κάποιους από τους μεταγραφικούς στόχους του Άρη και τους ζήτησε να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα! 

Για την ομάδα της Μαδρίτης το κέρδος είναι διπλό. Από τη μία πλευρά υπάρχει η ευρωπαϊκή πρόκληση και από την άλλη η παρουσία ενός ανθρώπου που μπορεί να αποτελέσει και εγγύηση πως οι ποδοσφαιριστές θα προσεχθούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News