ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Η απίστευτη ατάκα του Μελισσανίδη στον Σλοβένο διαιτητή Γιουγκ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η απίστευτη ατάκα του Μελισσανίδη στον Σλοβένο διαιτητή Γιουγκ στο ημίχρονο του ντέρμπι των playoffs της Super League

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για να διαμαρτηρυθεί για τη διαιτησία του στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και δεν ξέχασε τις… περίφημες ατάκες του. Το Sportday.gr έχει το ρεπορτάζ…

Με το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο του «Σπύρος Λούης» το βράδυ της Κυριακής να είναι μέτριο, αναμφίβολα το ενδιαφέρον στράφηκε σε άλλα γεγονότα που σημειώθηκαν του αθηναϊκού ντέρμπι. Όπως το (ακόμα ένα…) «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Σλοβένο διαιτητή, Ματέι Γιουγκ.

Ο «Τίγρης» ήταν ενοχλημένος με τις υποδείξεις του Γιουγκ στο πρώτο 45λεπτο του παιχνιδιού, θεωρώντας ότι αδίκησε την ΑΕΚ και ευνόησε τον Παναθηναϊκό. Και έκρινε σκόπιμο να τις εκφράσει απ’ ευθείας στον ρέφερι.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν άνθρωποι του Τριφυλλιού και παριστάμενοι στη φυσούνα του ΟΑΚΑ, ο Μελισσανίδης είπε το αμίμητο απευθυνόμενος προς τον Γιουγκ: «Τι θα γίνει ρε… (η φράση συνοδευόταν από έναν γνωστό και μη εξαιρετέο χαρακτηρισμό με γυναικείο άρωμα), όλο φρου και φρου είσαι».

Τώρα ποιος και πως μετέφρασε τη συγκέκριμενη ατάκα στον Γιουγκ και πως αντέδρασε ο διαιτητής, παραμένει μυστήριο…

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν περιορίστηκε σε αυτό και εκτόξευσε προσβολές και ύβρεις στον Σλοβένο. Στο στόχαστρο του Μελισσανίδη μπήκε και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αφού εκείνος όρισε τον Γιουγκ στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Παρόμοια συμπεριφορά με τον Μελισσανίδη είχαν προς τον διαιτητή και άλλα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ, που βρέθηκαν μαζί του στην κάθοδο του στα αποδυτήρια. Διότι η δυσαρέσκεια στον Δικέφαλο για τη διαιτησία ήταν γενική.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι παρατήρησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν έχουν συνηθίσει τα… ελληνικά παραγοντικά ήθη και έθιμα, απορούσαν και ρωτούσαν να μάθουν τι συνέβη…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News