Τζιανλουΐτζι Μπουφόν: Ανανέωσε στην Πάρμα έως το 2024!

Ο Τζιανλουΐτζι Μπουφόν υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Πάρμα και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του έως το 2024. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος των «τζιαλομπλού», Κάιλ Κράουζε, σήμερα το πρωί (28/2), στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Ταρντίνι». 

Ο «Σούπερμαν», όπως γνωστοποίησε και επίσημα πριν από λίγο, η Πάρμα, συνεχίζει για τα επόμενα δύο χρόνια στο σύλλογο της Serie B. O έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί και στα 23 παιχνίδια της ιταλικής ομάδας αυτή τη σεζόν. 

 

«Ο Τζίτζι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023: αυτή η απόφαση για ανανέωση είναι μια καλή προοπτική για να μπορέσει να συνεχίσει σε υψηλά επίπεδα. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που ακούω έναν 44χρονο να μιλάει για το μέλλον του (γέλια). Ακόμα και οι συμπαίκτες του που τον βλέπουν καθημερινά, βλέπουν την ηγετική του φυσιογνωμία και τον ενθουσιασμό του», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Πάρμα. 

 

Ο Μπουφόν από την πλευρά του ανέφερε: «Είναι μια όμορφη μέρα, για μένα, για την οικογένειά μου, για τον ατζέντη μου. Έγινε αυτό που ήθελα και αυτό που επιθυμούσε η ομάδα.  Και εύχομαι επίσης και οι φίλαθλοι και η πόλη. Η επιστροφή μου στην Πάρμα εξαρτήθηκε αναπόφευκτα από έναν βαθύ δεσμό που είχα πάντα με τους ανθρώπους της Πάρμα. Ήταν σημαντικό, μετά από 7 μήνες εδώ να προχωρήσουμε σε αυτή την επέκταση. Ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το μέλλον, πιστεύω ότι για τον ρόλο που είχα και θα έχω ήταν σημαντικό να δώσω ένα σήμα δύναμης, στιβαρότητας και πεποίθησης σε αυτό που γίνεται. Δεν νιώθω την ανάγκη για άλλες περιττές και άχρηστες προκλήσεις, αυτή είναι μια όμορφη και συναρπαστική πρόκληση. Θέλω να το κάνω με όλους εσάς, με ολόκληρη την πόλη, με αυτούς τους ηγέτες και με αυτόν τον πρόεδρο. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω στη συνέχεια: είναι απαραίτητο για μένα να παραμείνω συγκεντρωμένος στο παρόν μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να έχω δεύτερες σκέψεις, το μυαλό μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο ως ποδοσφαιριστής. Τότε θα έχω χρόνο να σκεφτώ τα υπόλοιπα. Βραχυπρόθεσμα, δεν ξέρω τι θα φέρει αυτή η ανανέωση. Είμαστε σε μια θετική πορεία και κατεύθυνση». 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δεν είναι ο Σούπερμαν, είναι ο Μπουφόν, αυτός ήταν πάντα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News