Serie A: Προπονητής απολύεται και ταυτόχρονα ανανεώνει το συμβόλαιό του!

Σύμφωνα με τα Μέσα στην Ιταλία, Κάλιαρι αποφάσισε να απολύσει τον Βάλτερ Ματσάρι από την τεχνική ηγεσία, ενώ απομένουν τρία παιχνίδια για το φινάλε του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μία ρήτρα στο συμβόλαιό του, επιτρέπει την επέκταση της συνεργασίας τους. 

Η ομάδα της Τοσκάνης βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, έχοντας προβάδισμα τριών πόντων έναντι της Σαλερνιτάνα, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα. 

Η Κάλιαρι δεν έχει επισημοποιήσει το «διαζύγιο» αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο προπονητής της Primavera Αλεσάντρο Αγκοστίνι φέρεται να είναι ο μόνος πιθανός υποψήφιος για να αναλάβει την ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. 

 

Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι, μια ρήτρα που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του Ματσάρι, του επιτρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιό του την Κάλιαρι μέχρι το 2024 παρά την επικείμενη απόλυση, όπως αναφέρει το Sportitalia. 

Η ίδια ρήτρα ορίζει ότι μπορεί να ανανεώσει μέχρι τον Ιούνιο του 2024 εάν απολυθεί ενώ η ομάδα βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Οι Σαρδηνοί θα αντιμετωπίσουν τις Σαλερνιτάνα, Ίντερ και Βενέτσια στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Έχουν σημειώσει έξι νίκες αυτή τη σεζόν, όλες υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού. 

Τώρα απομένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι δύο πλευρές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News