Ρόμα - Λάτσιο 3-0: Αφεντικό της πόλης η Ρόμα, με «βασιλιά» τον Έιμπραχαμ

Ρόμα – Λάτσιο 3-0: Η Ρόμα πήρε το ντέρμπι της αιώνιας πόλης απέναντι στην Λάτσιο με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατεί με 3-0 με τον Τάμι Έιμπραχαμ να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Η Ρόμα πήρε το ντέρμπι της αιώνιας πόλης απέναντι στην Λάτσιο με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατεί με 3-0 με τον Τάμι Έιμπραχαμ να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Η Ρόμα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες του Μουρίνιο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από την αρχή και μάλιστα σόκαραν την συμπολίτισσα με γκολ του Έιμπραχαμ μόλις στο 2ό λεπτό. 

Ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε το κόρνερ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Άγγλο από κοντά να κάνει το 1-0.

Λίγο αργότερα η Ρόμα άλλαξε γρήγορα την μπάλα, με τον Μχιταριάν να ανοίγει για τον Κάρσντοπ που έκανε το παράλληλο γύρισμα και τον Έιμπραχαμ σε κενή εστία να κάνει το 2-0, με την άμυνα της Λάτσιο να είναι χαμένη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα πριν κλείσει το ημίχρονο, αυτή τη φορά με τον Πελεγκρίνι στο 40′. Ο Ιταλός με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ νίκησε από τα 30 μέτρα τον Στρακόσια.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο έφτιαξε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα όμως δεν τα κατάφερε, με την Ρόμα να την προσπερνά στην βαθμολογία και να πατάει στην πέμπτη θέση της Serie A.

Ενδεκάδες:

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ, Ζαλέφσκι (74΄Βίνα), Ολιβέιρα (81΄Βερετού), Κριστάντε, Μικιταριάν, Πελεγκρίνι (87΄Μποβέ), Έιμπραχαμ

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Στρακόσα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι (52΄Λαζάρι), Λέιβα (65΄Κατάλντι), Αλμπέρτο, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Άντερσον (65΄Ρομέρο), Πέδρο, Ιμόμπιλε

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News