Τζέιμι Κάραχερ: Επίθεση στον Λίαμ Γκάλαχερ για Μάντσεστερ Σίτι και Oasis - Δε θα κερδίσετε ποτέ το Champions League

Η «μάχη» του τίτλου έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της Premier League μεταξύ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε τους Λίαμ Γκάλαχερ και Τζέιμι Κάραχερ ασυγκίνητους.

Συγκεκριμένα ο frontman των Oasis και ορκισμένος φαν της Μάντσεστερ Σίτι, έσπευσε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με έναν κάπως… εμπρηστικό τρόπο απέναντι στους φίλους της Λίβερπουλ και συγκεκριμένα στον Τζέιμι Κάραχερ. Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής του «Sky Sports» δέχτηκε τα πυρά του Λίαμ.

Το tweet που πυροδότησε την κόντρα έγραφε «τι λες Κάρα για το τέλος» με σαφή αναφορά στον Τζέιμι Κάραχερ. Εκείνος δεν το άφησε να πέσει κάτω, απαντώντας με επίσης επιθετικό τρόπο, σχολιάζοντας όχι μόνο τα πεπραγμένα της ομάδας του αλλά και την βρετανική μπάντα σε σύγκριση με τους Beatles.

«Λέω πως δε θα πάρετε ποτέ το Champions League και ότι οι Oasis είναι σκ@@@ σε σχέση με τους Beatles, σου κάνει;» ήταν το σχόλιο του Κάραχερ που παρέμεινε ευρηματικός παρά την απογοήτευση για το… τρελό φινάλε της Premier League.

Η Λίβερπουλ έχει βέβαια μπροστά της τον μεγάλο τελικό για το Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 28/5 – 22:00) και ενδεχομένως να έρθει μία ακόμα πιο πληρωμένη απάντηση από τον πρώην αμυντικό των «reds».

Δείτε το σχετικό tweet του Κάραχερ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News