Ράνγκνικ - Ποτσετίνο: Σε λίγο θα τους ζητήσουν και... συστατική επιστολή για τους διαδόχους τους

Ράνγκνικ – Ποτσετίνο: Σε λίγο θα τους ζητήσουν και συστατική επιστολή για τους διαδόχους τους

Σε άλλο επίπεδο έχουν φτάσει οι συνεντεύξεις Τύπου στις ευρωπαϊκές ομάδες, όπου οι δημοσιογράφοι ρωτούν… κατάμουτρα τους προπονητές για τους υποψήφιους διαδόχους τους. 

Μετά τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ήρθε η σειρά του Ραλφ Ράνγκνικ να μπει στην άβολη θέση του σχολιασμού του νέου τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Τον Φεβρουάριο, ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Παριζιάνων το καλοκαίρι από τον Ζινεντίν Ζιντάν. 

Ο ίδιος, ψύχραιμος απάντησε το προφανές: «Δεν ξέρω, δεν είναι στο χέρι μου να αποφασίσω. Ο Ζιντάν είναι σπουδαίος προπονητής, αυτό είναι σίγουρο. Επίσης, είναι Γάλλος. Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να θέσετε στον γενικό διευθυντή ή τον πρόεδρο της Παρί».

Σήμερα ζητήθηκε από τον Ράνγκνικ να επιβεβαιώσει την συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαχ, έναντι 2 εκ. ευρώ όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα. 

«Νομίζω ότι αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι για το αυριανό παιχνίδι. Δεν συνηθίζω να μιλάω για κανένα νέο πιθανό μάνατζερ. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι προπονητές με τους οποίους έχουν μιλήσει είναι κορυφαίοι προπονητές, αν αυτό περιλαμβάνει τον Έρικ τεν Χαχ, αυτό ισχύει και για εκείνον. Αλλά αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν σκοπεύω να μιλήσω για πιθανούς νέους προπονητές», τόνισε ο Γερμανός στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στην Έβερτον. 

Ο Ολλανδός τεχνικός, σύμφωνα με τα Μέσα έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» και αναμένεται να είναι στο τιμόνι της αγγλικής ομάδας μετά το τέλος της σεζόν. Φαβορί ήταν μέχρι πρόσφατα ο Ποτσετίνο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News