Λίβερπουλ: Ανατριχίλα στο «Άνφιλντ», αποθέωση για Κλοπ, παίκτες και τον... θρύλο Οριγκί

Λίβερπουλ: Ανατριχίλα στο «Άνφιλντ», αποθέωση για Κλοπ, παίκτες και τον… θρύλο Οριγκί | Premier League

Το “You ‘ll never walk alone” να ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ! Τι κι αν Λίβερπουλ δεν κατάφερε να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γουλβς για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, οι φίλοι των «κόκκινων» επεφύλαξαν στον Γιούργκεν Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές τους μια ανεπανάληπτη αποθέωση!

Σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του «ναού» του Λίβερπουλ, κι αφού νωρίτερα ο Κώστας Τσιμίκας και οι παίκτες του είχαν περπατήσει μπροστά απ’ όλες τις εξέδρες του «Άνφιλντ» εισπράττοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα από τους συγκινημένους φίλους της ομάδας, στη συνέχεια -όπως το πράττει πάντα η Λίβερπουλ όταν ένας ποδοσφαιριστής με πολυετή παρουσία αποχωρεί από το σύλλογο – δημιούργησαν ένα υπέροχο «πασίγιο» για να υποδεχτούν για τελευταία φορά στο «Άνφιλντ» τον Ντιβόκ Ορίγκι… έναν ζωντανό θρύλο της Λίβερπουλ όπως τον αποκαλεί ο Κλοπ.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» και οι οποίες αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι η Λίβερπουλ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News