Premier League: «Κρεμάει» τη σφυρίχτρα του ο Μάικ Ντιν

Premier League: Ένας από τους πιο εμβληματικούς διαιτητές στην Premier League, ο Μάικ Ντιν, αποφάσισε να σταματήσει την πολυετή του καριέρα στο τέλος της σεζόν…

Ένας από τους πιο εμβληματικούς διαιτητές στην Premier League, ο Μάικ Ντιν, αποφάσισε να σταματήσει την πολυετή του καριέρα στο τέλος της σεζόν…

Ο 53χρονος,μετά από 22 χρόνια καριέρας, πήρε την απόφαση στο τέλος της σεζόν να σταματήσει τη διαιτησία. Ο ίδιος είναι γνωστό για τη… λατρεία του στις κόκκινες κάρτες, τις οποίες βγάζει με άνεση από το τσεπάκι. Μάλιστα, σε 553 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχει μοιράσει 114 κόκκινες, πράγμα που σημαίνει πως έχει δώσει περισσότερες από μία κόκκινες ανά πέντε παιχνίδια.

Βέβαια, όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα, ο πολύπειρος διαιτητής δεν πρόκειται να διακόψει την επαφή του με τη διαιτησία, καθώς ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομοσπονδία για να γίνει Video Assistant Referee.

Σημειώνεται πως ο Μάικ Ντιν, μαζί με τους Αντρέ Μάρινερ, Μάρτιν Άτκινσον, Κέβιν Φρεντ, Τζον Μος και Γκρέιαμ Σκοτ αποτελούν τους μόνους διαιτητές στο αγγλικό πρωτάθλημα που έχουν ξεπεράσει τα 50 χρόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News