Νότιγχαμ Φόρεστ: Παροξυσμός για την άνοδο, το μήνυμα Μαρινάκη στους χιλιάδες οπαδούς της Φόρεστ!

Τα τείχη του Νότιγχαμ έπεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας για να υποδεχτούν τους σύγχρονους ήρωες της θρυλικής Φόρεστ. H πόλη υποδέχτηκε τους πρωταθλητές της Championship και χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν γύρω από το Δημαρχείο για να τους αποθεώσουν.

 

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να γνωρίζει την αποθέωση, τον προπονητή Στιβ Κούπερ να γίνεται αντικείμενο λατρείας και τους ποδοσφαιριστές να χαζεύουν εκστασιασμένοι το συγκεντρωμένο πλήθος στην “Old Market Square”. Με την κούπα να υψώνεται στα ουράνια του Δημαρχείου, ο Έλληνας ιδιοκτήτης της ομάδας έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας για την ιστορική αγγλική ομάδα.

 

«Αυτή η πόλη ανήκει στην Premier League. Έρχομαι από την Ελλάδα και γνωρίζω καλά τι θα πει να κουβαλάς μια τόσο σπουδαία ιστορία και να ζεις με αυτή. Καμιά φορά, όμως, όταν κοιτάς στο παρελθόν δυσκολεύεσαι να αντικρίσεις το μέλλον και να προχωρήσεις μπροστά. Σεβόμαστε την ιστορία, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να γράψουμε τη δική μας, που μπορεί να είναι ακόμη πιο λαμπρή» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συγκεντρωμένο πλήθος.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News