Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο μέντορας Μπέκαμ, η σχέση με τον Μαρινάκη και το «κόκκινο» αστέρι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League μετά από 23 χρόνια και ο Μπρέναν Τζόνσον ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του θριάμβου της ιστορικής ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και μέντορας του 21χρονου επιθετικού μέσου, τον αποθέωσε και παράλληλα καλωσόρισε το κλαμπ στην μεγάλη κατηγορία του Νησιού.

Ο διεθνής Ουαλός μέσος πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 53 συμμετοχές αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μπέκαμ είναι εκείνος που έχει αποτρέψει τον νεαρό άσο της Φόρεστ να αποχωρήσει από την ομάδα του προέδρου του Ολυμπιακού, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις από την Νιούκαστλ, την Κρίσταλ Πάλας και την Λιντς. Όντας συμπαίκτης με τον πατέρα του, Ντέιβιντ Τζόνσον, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, έχει… αναλάβει την απογείωση της καριέρας του ταλέντου της Φόρεστ. Μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει ένα ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς το συμβόλαιο του νεαρού μέσου, του οποίου ο πατέρας αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην νυν ομάδα του γιου του, εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. 

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη την περασμένη εβδομάδα και είχα μια πολύ καλή κουβέντα μαζί του. Μου είπε πώς βλέπει τον σύλλογο και το μέλλον του. Είπαμε ωραία πράγματα και θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις. Απομένουν 15 παιχνίδια, οπότε ας καθίσουμε και ας προσπαθήσουμε να λύσουμε κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν βιαζόμαστε. Ξέραμε ότι ο Μπρέναν θα έμενε, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου», είχε αναφέρει o Ντέιβιντ Τζόνσον τον περασμένο Φεβρουάριο.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League, σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις του Άγγλου παλαίμαχου σταρ, προμηνύουν την επέκταση του συμβολαίου του Τζόνσον στους «Kόκκινους», με αρκετά υψηλότερες αποδοχές, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα. 

Η Φόρεστ απέρριψε πολλές προσφορές, με υψηλότερη αυτή των 18 εκατομμυρίων λιρών περίπου από την Μπρέντφορντ τον Ιανουάριο, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει για τον Τζόνσον, Έβερτον και Μπέρνλι.

Καταλαβαίνει, απλά κανείς πόσο σημαντικό είναι για ολόκληρο τον οργανισμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ένας άνθρωπος όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να το αξιολογεί ως το ιδανικό περιβάλλον για την εξέλιξη ενός ταλέντου όπως ο… προστατευόμενος του ταλαντούχος άσσος. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News