Nότιγχαμ Φόρεστ: Μπάτζετ μέχρι 100 εκ. λίρες για μεταγραφές και το αγκάθι του τερματοφύλακα

Μπάτζετ της τάξεως των 75 – 100 εκατομμυρίων λίρών θα διαθέσει η Νότιγχαμ Φόρεστ για μεταγραφές τώρα που ανέβηκε στην Premier League, σύμφωνα με τους Times.

Η Premier League δεν είναι Championship. To επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο και για να σταθεί η νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ θα χρειατεί μεταγραφική ενίσχυση.

Σύμφωνα με τους Times, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να διαθέσει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ποσό της τάξεως των 75 έως 100 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να καταστήσει ισχυρή την ομάδα του.

Το ποσό είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς το προηγούμενο καλοκαίρι τέτοιο ποσό δαπάνησαν μόνο η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ!

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα διαθέσει επίσης 5,5 εκατομμύρια για την αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου και τις ακαδημίες της Φόρεστ.

 

Ο Σαμπά δεν ανανεώνει

Ωστόσο, η διοίκηση πριν ριχθεί στο κυνήγι των μεταγραφών θα πρέπει να φροντίσει τα του οίκου της αφού σύμφωνα με το «Athletic» ο τερματοφύλακας Μπρις Σαμπά εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει.

Το συμβόλαιο του 28χρονου Κογκολέζου τερματοφύλακα που αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της ανόδου λήγει το καλοκαίρι του 2023 αλλά ήδη ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει – τουλάχιστον με τους όρους που του προτάθηκαν.

Θεωρείται βέβαιο ότι η Νότιγχαμ θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση στον Σαμπά. Την ίδια ώρα όμως κοιτάζει στην αγορά για τερματοφύλακα, εστιάζοντας στην περίπτωση του διεθνή Νικ Πόουπ, του οποίου η ομάδα Μπέρνλι, υποβιβάστηκε.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News