Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ο έρωτας, το βιβλίο για τη Νότιγχαμ και η πατρική «κληρονομιά»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζει από την Κυριακή (29/5) την άνοδό της στην Premier League μετά από 23 χρόνια. Μια επιτυχια στην οποία συμβολή είχαν πολλοί. Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης τους ευχαρίστησε με ποστ του στα social media.

O γιος του προέδρου του Ολυμπιακού είχε ενεργή συμμετοχή από το περασμένο καλοκαίρι στα δρώμενα του αγγλικού συλλόγου και έζησε από κοντά το δράμα στην αρχή της σεζόν και τον θρίαμβο στο φινάλε. 

Έγραψε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης.

«Είμαι άφωνος. Δεν μπορώ να σας περιγράψω όλα τα συναισθήματα που νιώθω αυτή τη στιγμή, αν και αυτό που συνέβη χθες δεν έχει ακόμη σβηστεί. Θα μπορούσα εύκολα να είχα γράψει ένα βιβλίο για τους τελευταίους μήνες Ήταν στα τέλη Ιουνίου όταν άρχισα να ασχολούμαι όλο και περισσότερο με αυτό το μαγικό κλαμπ, και κάθε μέρα που περνούσε το ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο.

Από το χειρότερο ξεκίνημα στο μεγαλύτερο επίτευγμα

Οκτώ παιχνίδια στη σεζόν χωρίς ούτε μία νίκη. Από το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου μέχρι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Το θέλαμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και το να φέρουμε αυτόν τον μαγικό σύλλογο εκεί που ανήκει είναι ακριβώς αυτό που αξίζει σε όλους.

Σε όλο αυτό το μακρύ ταξίδι ακούσαμε πολλά σχόλια και κριτικές, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε – και τελικά τα καταφέραμε! Ναι, το κάναμε. Από το Μπρίστολ στο Μπλάκμπερν και από το Πρέστον στο Λούτον, ταξιδεύοντας γι’ αυτόν τον υπέροχο σύλλογο το κάνει ακόμα πιο αξιόλογο μετά από ένα τόσο απίστευτο φινάλε στη σεζόν.

Ευχαριστίες για Κούπερ, Δουρέκα, Μέρφι

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή Στιβ Κούπερ και το προπονητικό του επιτελείο που έκανε όλους τους παίκτες να πιστέψουν ότι μπορούσαν να κάνουν αυτό το θαύμα. Ο κύριος Δουρέκας που εργάζεται ακούραστα καθημερινά, ο κ. Μέρφι που έφτασε φέτος και έφερε την πίστη του και τον ενθουσιασμό σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Ο καθένας από εσάς βοήθησε όσο μπορούσε για να φέρει τον σύλλογο εκεί που είναι σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που ήταν εκεί και δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν σε όλη τη σεζόν.

Και τέλος, στον πατέρα μου που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να πραγματοποιηθεί αυτή η τεράστια επιτυχία. Να είστε σίγουροι ότι ό,τι στόχο βάζει στη ζωή τον πετυχαίνει, μια αξία που θα συνεχίσω και στη δική μου ζωή.

“Σας ευχαριστούμε όλους! Πρέμιερ Λιγκ ερχόμαστε!!”

 Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Μαρινάκη

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News