Μεταγραφές Ευρώπη: Θέμα ωρών του Νούνιεζ στη Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα για Κουλιμπαλί

To sportday.gr καταγράφει κάθε πρωί τα μεταγραφικά κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη για τα κορυφαία club της Γηραιάς Ηπείρου. 

Ας δούμε τι αναφέρουν τα διεθνή Μέσα σήμερα, Σάββατο 11/6.
 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ντάργουϊν Νούνιεζ από την Μπενφίκα. Ο παίκτης συμφώνησε για 6ετές συμβόλαιο, ενημέρωσε ήδη την οικογένειά του και απομένουν οι λεπτομέρειες για το οικονομικό. 

«Οι αναφορές για τον μισθό του Ντάργουϊν Νούνιεζ στις 250.000 €/εβδομάδα θεωρούνται αναληθής, από πηγές της Λίβερπουλ. Τα νούμερα θα είναι χαμηλότερα – ο μισθός θα περιλαμβάνει πρόσθετα. Η πενταετής συμφωνία δεν είναι θέμα – Η Λίβερπουλ συζητά με την Μπενφίκα για τις βασικές λεπτομέρειες για 80+20 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Εκτός «μάχης» η Γιουνάιτεντ. 

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ο Γκουαρδιόλα έδωσε το λόγο του στον Μπερνάρντο Σίλβα ότι θα τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι μόνο εάν φτάσει στην Σίτι μία καλή πρόταση. Θα πουληθεί μόνο εάν παέι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo. 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Μπαρτσελόνα απέρριψε την προσφορά 70 εκ. ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντε Γιονγκ (Mirror). Οι Καταλανοί ζητούν 80 εκ. για να τα διαθέσουν σε Ραφίνια και Νέβες. Ο παίκτης δέχτηκε να αποχωρήσει και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις (Sport). 

Συνομιλίες με Ίντερ για Μπαστόνι και Ντε Φράι (Gazzetta dello Sport) 

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Νάπολι και περιμένει την Μπαρτσελόνα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, κολλάνε στο οικονομικό (Sport). 

INTEΡ – ΤΣΕΛΣΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η Ίντερ μαρκάρει στενά τον Λουκάκου – Ταξίδι των «νερατζούρι» στο Λονδίνο. «Γάμος» με Ντιμπάλα: τη Δευτέρα ξεκαθαρίζουν όλα. O Πογκμπά ετοιμάζεται να γίνει το νέο σύμβολο της Γιουβέντους, αναφέρει η Gazzetta dello Sport. 

AΡΣΕΝΑΛ: Η Άρσεναλ έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ραφίνια από τον Μάρτιο, πάντα τον εκτιμούσαν – αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία προσφορά ή διαπραγμάτευση με τη Λιντς. Η Λιντς δεν θα δεχτεί λιγότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. 

TOTENAM: Οδεύει προς την απόκτηση του Τζεντ Σπενς από τη Μίντλεσμπρο, αναφέρει το Sky Sports.  Η ομάδα της Premier League βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον 21χρονο, ο οποίος έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας αφού εντυπωσίασε ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με τον Guardian, έχουν συμφωνήσει μια αμοιβή 23 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη. 

ΜΙΛΑΝ: Μετά από προφορική συμφωνία για τους προσωπικούς όρους με τον Ρενάτο Σάντσες, η Μίλαν εξακολουθεί να εργάζεται για την πλήρη συμφωνία με τη Λιλ για τον Πορτογάλο μέσο. Ο Μαλντίνι τον θέλει ως υπογραφή προτεραιότητας. Η Μίλαν έχει έτοιμο πενταετές συμβόλαιο για τον Σάντσες από τον Ιανουάριο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News