Μεταγραφές Ευρώπη: Ράμσεϊ στη Λίβερπουλ, «σφαγή» για Έιμπραχαμ, Κόστιτς στη Γιουβέντους

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάλβιν Ράμσεϊ από την Αμπερντίν, με τη μεταγραφή του να φτάνει τα 7,5 εκ. ευρώ (4,5 συν 2,5 σε μπόνους). Ο 18χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027. 

Σφήνα της Παρί για Βινίσιους, ανανεώνει κανονικά με Ρεάλ 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:Είναι έτοιμη να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Βινίσιους μέχρι τον Ιούνιο του 2026 – όπως έχουν τα πράγματα θα συμβεί τον Ιούλιο. Η συμφωνία έγινε και σφραγίστηκε, αλλά θα υπογραφεί τις επόμενες εβδομάδες και μετά θα ανακοινωθεί. H ρήτρα αποδέσμευσης θα φτάσει στο 1 δισ. ευρώ, αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε στον Βραζιλιάνο εξτρέμ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα», προσφέροντάς του 40 εκ. ευρώ τη σεζόν. 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ελπίζει να επιλύσει την κατάσταση του προπονητή την επόμενη εβδομάδα. Κορυφαίος της λίστας, πάντα ο Κριστόφ Γκαλτιέ εδώ και 10 μέρες, αισιοδοξία για τις συνομιλίες με τη Νις. 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Θέλει τον Κόνραντ Λάιμερ της Λειψίας, με εισήγηση του Νάγκελσμαν. Οι Βαυαροί προσπαθούν να φτάσουν σε συμφωνία, με τον Αυστριακό μέσο, που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Σαντιό Μανέ. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έχει συμφωνήσει με τον Ντέκο για την απόκτηση του Ραφίνια με 5ετές συμβόλαιο εδώ και μήνες αλλά η Λιντς δεν «πέφτει» από τα 55 εκ. ευρώ, νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα. Στο κόλπο και η Άρσεναλ, που δεν έχει καταθέσει ωστόσο επίσημη πρόταση στον Βραζιλιάνο εξτρέμ. 

Χαμός με Έιμπραχαμ στην Premier League, εκείνος θέλει Μουρίνιο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ -ΡΟΜΑ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έχουν δείξει και οι δύο ενδιαφέρον να φέρουν τον Τάμυ Έιμπραχαμ πίσω στην Premier League, αλλά δυσκολεύονται να πείσουν τόσο τον παίκτη όσο και τον ατζέντη του. Ο Άγγλος επιθετικός είναι πολύ ευχαριστημένος στη Ρόμα δίπλα στον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του θα λαμβάνει 400.000 ευρώ για κάθε σεζόν που θα μένει ο Έιμπραχαμ στο σύλλογο. (Daily Mail). 

TΣΕΛΣΙ: Βασικός στόχος ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με την περίπτωσή του να εξαρτάται από τα χρήματα που λάβουν εάν συμφωνήσουν με την Ίντερ για την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου. Επίμονος για τον Άγγλο εξτρέμ της Σίτι και ο νέος ιδιοκτήτης Τοντ Μπόλι. 

Ντιμπάλα και Λουκάκου στην Ίντερ, Ντι Μαρία και Κόστιτς στη Γιουβέντους 

INTEΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: «Γεννιέται η Ίντερ τριών αστέρων  Στόχος το 20ο Scudetto με την τριάδα Ντιμπάλα – Λουκάκου – Λαουτάρο. Αύριο συνάντηση κορυφής με την Τσέλσι για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Λουκάκου για 10 εκατ. ευρώ.  Ο Ντιμπάλα είναι έτοιμος να υπογράψει και ο σύλλογος θέλει να κρατήσει τον Λαουτάρο», το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport. 

-Γιούβε και Ντι Μαρία, η συμφωνία έκλεισε στην Ίμπιζα.  Συμβόλαιο ενός έτους στα 7 εκ.ευρώ. 

Οι Ιταλοί αναφέρουν επίσης ότι η Γιουβέντους συμφώνησε για την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Γερμανοί ζητούν 20 εκ. ευρώ για τον Σέρβο μέσο, αλλά οι «μπιανκονέρι» προσπαθούν να ρίξουν το ποσό στα 12. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News