Μεταγραφές Ευρώπη: Η υπόσχεση της Μπάρτσα στον Σαλάχ, Έρικσεν στη Γιουνάιτεντ

To sportday.gr καταγράφει κάθε πρωί τα μεταγραφικά κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη για τα κορυφαία club της Γηραιάς Ηπείρου. 

Ας δούμε τι αναφέρουν τα διεθνή Μέσα σήμερα, Κυριακή 5/6. 
 

«Βόμβα» Έιμπραχαμ στην προπόνηση της Αγγλίας για Λίβερπουλ 

 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: «Φωτιά» έχει βάλει η ατάκα του Τάμι Έϊμπραχαμ στον Αλεξάντερ Άρνολντ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Αγγλίας. «Θα αγωνίζομαι μαζί σας τη νέα σεζόν» είπε ο επιθετικός της Ρόμα, που είχε μία εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (27 γκολ, 5 ασίστ). Είτε έκανε πλάκα, είτε όχι, τα σενάρια έχουν φουντώσει στα διεθνή Μέσα. 

«O Μοχάμεντ Σαλάχ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «Reds» αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο είναι περίπλοκες», αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τον Αιγύπτιο επιθετικό. 

Ο Τεν Χάαχ θέλει τον Έρικσεν στη νέα εποχή της Γιουνάιτεντ 

 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ο Έρικ τεν Χάαχ έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν με ελεύθερη μεταγραφή, ως εναλλακτική του Φρένκι ντε Γιονγκ, με τον Ολλανδό τεχνικό να είναι εντυπωσιασμένος από την επιθυμία του Δανού να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο, όταν προπονούταν με τον Άγιαξ τους περασμένους μήνες. Η DailyMail τονίζει επίσης ότι η απόδοση του μέσου στη Μπρέντφορντ, τον έχει θέσει στις προτεραιότητες του νέου προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων» για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του. Tην ίδια ώρα, η καταλανική Sport έχει αναφορά στο πρωτοσέλιδό της ότι ο Ντε Γιονγκ πλησιάζει στο Μάντσεστερ. 
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Διαψεύδει οποιαδήποτε πρόταση στον Πολ Πογκμπά η «Βασίλισσα», με πρωταρχικός στόχος να παραμένει ο Ορελιέν Τσουαμενί της Μονακό. 

Σαλάχ από… του χρόνου στην Μπαρτσελόνα 

 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: O Τσάβι, είναι σίγουρος για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μίλησε επίσης με τον μέσο της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες, ενώ οι Καταλανοί έχουν υποσχεθεί στον Μοχάμεντ Σαλάχ ότι θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Daily Mail.
 

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι, αντί να πάει στην Τότεναμ ή την Άρσεναλ, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα. Με αυτό τον τρόπο θα έχει περισσότερες επιλογές για το νέο σταθμό στην καριέρα του. 

Ντεμπελέ, η πρώτη μεταγραφή του Τοντ Μπόλι – Επανένωση με Τούχελ  

 
ΤΣΕΛΣΙ: Mια ανάσα από την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ θέλουν τα διεθνή Μέσα τους «Μπλε».

Πολύ θετικός λέγεται ότι είναι ο Τόμας Τούχελ στην επανένωση με τον άλλοτε παίκτη του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την πρώτη μεταγραφή επί της νέας ιδιοκτησίας του Τοντ Μπόλι να είναι προ των πυλών. 

Επίθεση «φωτιά» με Τσολίτο και Βλάχοβιτς θέλει η Γιουβέντους 

 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στο… κυνήγι για τον Τσολίτο είναι η «Μεγάλη Κυρία», που ονειρεύεται ένα απίστευτο δίδυμο με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και το γιο του Ντιέγκο Σιμέονε στην επιθετική της γραμμή. Ο φορ της Ελλάς Βερόνα έκανε εξαιρετική χρονιά με 17 γκολ και 6 ασίστ. 

 

«Έρχομαι», αναφέρει η Tuttosport ότι είναι το μήνυμα του Πολ Πογκμπά στο περιβάλλον του στο Τορίνο, όπου θεωρούν βέβαια την επιστροφή του στη «Μεγάλη Κυρία». 

Η συμφωνία μεταξύ των πλευρών είναι για τριετές συμβόλαιο έως το 2025 με αποδοχές 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους), με τις λεπτομέρειες μόνο να απομένουν για την ολοκλήρωση του deal, όπως αναφέρει το Calciomercato.

 
ΙΝΤΕΡ: Με αρκετά μειωμένες αποδοχές προτίθεται να συμβιβαστεί ο Ρομέλου Λουκάκου, προκειμένου να επιστρέψει στους Μιλανέζους, αναφέρουν Ιταλοί και Άγγλοι. Η «Telegraph» υποστηρίζει ότι ο Βέλγος επιθετικός θα θυσίαζε 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να παίξει ξανά στους «νερατζούρι». Mόνο ως δανεικό θα μπορούσε να τον φέρει πίσω, αναφέρει η Corriere dello Sport. 
 
ΜΙΛΑΝ: Aπόλυτη προτεραιότητα η υπογραφή του Νικολό Ζανιόλο για τους «ροσονέρι», που πρόσφεραν επιπλέον και τον Αλέξις Σαλεμάκερς στη Ρόμα, η οποία απέρριψε την πρόταση. Ο Μαλντίνι και ο Μασάρα θέλουν η συμφωνία να είναι περίπου στα 25 εκατ. ευρώ συν έναν παίκτη, αλλά δεν φαίνεται αυτό να ικανοποιεί τους Ρωμαίους, με τους Μιλανέζους να σκέφτονται να προτείνουν τον Άντε Ρέμπιτς ως μέρος του deal. Σίγουρα οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν προτίθενται να δώσουν τα 65 εκ.ευρώ που αξιώνουν για τον Ζανιόλο οι «τζιαλορόσι». Tην ίδια ώρα, η Μίλαν κυνηγάει επίσης τον 21χρονο γκολτζή της Μπριζ, Τσαρλς ντε Κατελάερε (18 γκολ και 11 ασίστ), προσπαθώντας να ρίξουν τις απαιτήσεις των Βέλγων από τα 30 εκ. ευρώ. 
 
ΤΟΤΕΝΑΜ: Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι φαίνεται να βρίσκεται κοντά στους «Spurs», με την Ίντερ απλώς να περιμένει την πρόταση. Ο 23χρονος διεθνής στόπερ θέλει να παραμείνει στους Μιλανέζους αλλά ο μάνατζέρ του τον συμβουλεύει να λειτουργήσει με επαγγελματισμό και να σκεφτεί το μέλλον του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός τον θέλει διακαώς στην Premier League. 
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: «Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παίζει σε εμάς και τη νέα σεζόν», δήλωσε στη Bild ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ. 
 

Τα πάντα για Ζεσούς η Άρσεναλ 

 
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι «κανονιέρηδες» εντείνουν τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι και προτίθενται να διπλασιάσουν τον μισθό του σε 233.000 ευρώ την εβδομάδα, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News