Μεταγραφές Ευρώπη: Επιστρέφει ο Λουκάκου στην Ίντερ, «σφαγή» για Μπρέμερ και Έρικσεν

Μεταγραφές Ευρώπη: Επιστρέφει ο Λουκάκου στην Ίντερ, «σφαγή» για Μπρέμερ και Έρικσεν

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ο Σάντιο Μανέ θα βρίσκεται την Τρίτη στη Γερμανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς. Το πρώτο μέρος των εγγράφων έχει ήδη ολοκληρωθεί με τη Λίβερπουλ. «Εγγυημένη αμοιβή 32 εκατ. ευρώ». 
 
Αυτή η συμφωνία ανοίγει το δρόμο για την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα. 
 

Θέλει Λονδίνο ο Έρικσεν, έως το 2027 στην Άρσεναλ ο Ν΄Κέτια   

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ- TOTENAM: Παίζει ένα παιχνίδι «πόκερ» με την Μπαρτσελόνα για την αγορά του Φρένκι ντε Γιονγκ, σύμφωνα με την Athletic.  Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι σίγουροι ότι θα ολοκληρώσουν μια συμφωνία, αλλά ελπίζουν ότι η Μπάρτσα θα ρίξει την τιμή που ζητά κατά περίπου 10-15 εκατομμύρια ευρώ.
 
Χάνει έδαφος η Γιουνάιτεντ σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ο Δανός μέσος θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο, με της Τότεναμ και Μπρέντφορντ να τον διεκδικούν. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρονται να έκαναν πρόταση για την απόκτηση του Έρικσεν την Τρίτη, επιθυμώντας να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους με δημιουργικές επιλογές. Ο 30χρονος χαφ φέρεται να ήταν θετικός συνομιλώντας με τον Τόμας Φρανκ σε δείπνο την Τρίτη, για πιθανή επέκταση του συμβολαίου με την Μπρέντφορντ (Daily Mail). 
 
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου του Έντι Ν’ Κέτια, εως τον Ιούνιο του 2027. Ο 22χρονος Γκανέζος επιθετικός, παραμένει στους «κανονιέρηδες» αφού απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Bundesliga και της Premier League. O 22χρονος φορ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 14, του εμβληματικού Τιερί Ανρί. 

Τελειώνει του Λουκάκου στην Ίντερ, Παρί για Σκρίνιαρ

 

ΙΝΤΕΡ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Οι Μιλανέζοι περιμένουν δεύτερη πρόταση από τους Γάλους για τον Μίλαν Σκρίνιαρ. Απορρίφθηκε μια προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ την περασμένη εβδομάδα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια βελτιωμένη πρόταση για να υπογράψουν τον Σλοβάκο διεθνή. Ο Σκρίνιαρ συμφώνησε να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την Ίντερ, αλλά δεν θα πει όχι σε μια μεταγραφή στην Παρί. 

Θέμα ωρών η ανακοίνωση της επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στους «νερατζούρι» σύμφωνα με την Corriere dello Sport. 

«Αντίστροφη μέτρηση για Λουκάκου. Ο Ρομέλου περιμένει την ανακοίνωση: όλα έτοιμα για την άφιξή του στο Μιλάνο, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι: επίκειται κλείσιμο του deal. Ίσως σήμερα η βιντεοκλήση με τον αγγλικό σύλλογο.  Ο Ζανγκ είναι έτοιμος να φτάσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ για το δανεισμό του Βέλγου. Η κλινική είναι ήδη σε επιφυλακή για τα ιατρικά». 

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ: Κοινός τους στόχος ο Γκλέισον Μπρέμερ, που δήλωσε ότι θα αφήσει το Τορίνο καθώς θέλει να παίξει στο Champions League και θα είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει την Ιταλία εάν δεν κληθεί στην ομάδα της Βραζιλίας. Ο 25χρονος αστέρας της Τορίνο αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός της Serie A για τη σεζόν 2021-22.  Αναμένεται να φύγει αυτό το καλοκαίρι με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Τότεναμ να ενδιαφέρονται έντονα, επίσης. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News