Μεταγραφές Ευρώπη: Σίτι για Σάκα και Ρεάλ για Ζεσούς - Εγκρίνει Λεβαντόφσκι στην Μπάρτσα ο... Γκουαρδιόλα

Μεταγραφές Ευρώπη: Μάντσεστερ Σίτι για Σάκα και Ρεάλ Μαδρίτης για Ζεσούς – Εγκρίνει Λεβαντόφσκι στην Μπάρτσα ο… Γκουαρδιόλα | Premier League

To sportday.gr καταγράφει κάθε πρωί τα μεταγραφικά κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη για τα κορυφαία club της Γηραιάς Ηπείρου. 

Ας δούμε τι αναφέρουν τα διεθνή Μέσα σήμερα, Τρίτη 6/6. 
 
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Mονάχου για τον Σαντιό Μανέ. Αξιώνει 42,5 εκατομμύρια λίρες για τον 30χρονο επιθετικό, τα οποία θα διαθέσει για τον αντικαταστάτη του. Σε πρώτο πλάνο παραμένουν ο Κρίστιαν Πούλισικ της Τσέλσι και ο Ντάργουιν Νούνιεζ της Μπενφίκα. Αγκάθι αποτελεί το ποσό των 99 εκ. ευρώ που αξιώνουν οι Πορτογάλοι για τον επιθετικό, σύμφωνα με τους Άγγλους. 
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ενδιαφέρεται για τον Ντένζελ Ντάμφρις της Ίντερ. 
 

Μια ανάσα από Τσουαμενί η Ρεάλ, ο Αντσελότι θέλει Ζεσούς 

 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: O Γκαμπριέλ Ζεσούς κοστίζει 50 εκ. ευρώ, έχει προταθεί και είναι ο επιθετικός που αρέσει περισσότερο από όλους στον Κάρλο Αντσελότι. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σίτι και ο αγγλικός σύλλογος θέλει αυτά τα χρήματα, μετά την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Θέμα χρόνου η απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί, στα 80 εκ. ευρώ. 

 

To Cadena SER επισημαίνει ότι το διαβατήριο του Bινίσιους είναι το μεγάλο εμπόδιο για την υπογραφή του και ότι ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος με την πιθανότητα. Ο δημοσιογράφος Samuel Pain αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να υπογράψει τον Ματέους Νασιμέντο, έναν ταλαντούχο Βραζιλιάνο επιθετικό που γεννήθηκε το 2004, τον «μικρό Καβάνι». 

 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει μόνο Μπάρτσα. O Πεπ Γκουαρδιόλα εγκρίνει τη μεταγραφή του Πολωνού στην άλλοτε ομάδα του. «Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Δεν γνωρίζω ωστόσο εάν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά η Μπαρτσελόνα».
Δεν υπάρχει πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φρένκι ντε Γιονγκ, αναφέρει η Mundo Deportivo. 
 

 

Τον Σάκα της Άρσεναλ κυνηγάει η Σίτι, στο κόλπο για Ντι Μαρία η Γιουβέντους 

 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Η Σίτι εντείνει το ενδιαφέρον της για τον αστέρα της Άρσεναλ και της Αγγλίας, Μπουκάγιο Σάκα, σύμφωνα με την Daily Mail. Και παρόλο που οποιαδήποτε μετακίνηση αυτό το καλοκαίρι θεωρείται απίθανη αυτή τη στιγμή, η Σίτι έχει αρχίσει να δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για τον Σάκα, σε ένα κρίσιμο σημείο στις προσπάθειες της Άρσεναλ να τον «δέσει» με μακροχρόνιο συμβόλαιο.
 

 

 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Πάει για Άνχελ ντι Μαρία και Φίλιπ Κόστιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στα 7 εκ. ευρώ συν μπόνους η προσφορά των «μπιακονέρι» στον Αργεντινό. Παράλληλα, προχωρούν οι συνομιλίες με τους ατζέντηδες του Πολ Πογκμπά, καθαρός μισθός 8 εκατομμυρίων ευρώ και έτοιμος για την επιστροφή του – η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρα εκτός κούρσας καθώς θέλει τον Τσουαμένι.
 

 

Συμβολική ανανέωση Ζλάταν στη Μίλαν και νέα πρόταση της Μπάγερν για Μανέ

 
ΙΝΤΕΡ: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Πάουλο Ντιμπάλα. Πλησιάζει ο Ρομέλου Λουκάκου, σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι οι «νερατζούρι» στο Λονδίνο. Tην ίδια ώρα, οι «νερατζούρι» έχουν προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ για τον δεξιό μπακ της Κάλιαρι, Ραούλ Μπελανόβα. Οι συνομιλίες προχωρούν γοργά για την επίτευξη πλήρους συμφωνίας. 
 
 
ΜΙΛΑΝ: O Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανεώνει το συμβόλαιό του με μία συμβολική υπογραφή με χαμηλές αποδοχές. Χρειάζεται 7-8 μήνες για να επανέλθει με τά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο. 

 

Οι «ροσονέρι» προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ για τον Αλεσάντρο Φλορέντσι, η οψιόν αγοράς είναι στα 4,5 εκατ. ευρώ. Οι συζητήσεις συνεχίζονται καθώς ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Μίλαν την επόμενη σεζόν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ετοιμάζει νέα πρόταση περίπου 30 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ. Η Daily Mail αναφέρει ότι η Λίβερπουλ απέρριψε την προσφορά της Μπάγερν ύψους 21 εκατομμυρίων λιρών συν επιπλέον 4,6 εκατομμυρίων λιρών μπόνους για την κατάκτηση του Champions League.  Η Λίβερπουλ αξιώνει 42,5 εκατομμύρια λίρες για τον 30χρονο Μανέ τα οποία θα διαθέσει για τον αντικαταστάτη του. 

  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News