Μανέ: Μένει στη Λίβερπουλ ή φεύγει; Θα κάνει αυτό που αποφάσισαν άλλοι...

Ο Σαντιό Μανέ δήλωσε ότι θα ακούσει τους συμπατριώτες του για να αποφασίσει το μέλλον του στη Λίβερπουλ, εν μέσω της φημολογίας ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός μπορεί να φύγει από το «Άνφιλντ», ενώ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «κόκκινους». Τα διεθνή ΜΜΕ «στέλνουν» τον 30χρονο εξτρέμ στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τελική… ετυμηγορία του. Πάντως, σε δηλώσεις του ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Σενεγάλης με το Μπενίν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο διεθνής άσος είπε σε δημοσιογράφους ότι είχε δει μια διαδικτυακή δημοσκόπηση που έδειχνε ότι η πλειονότητα των συμπατριωτών του ήταν υπέρ του να φύγει από το «Άνφιλντ».

«Όπως όλος ο κόσμος, είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλέπω τα σχόλια. Δεν είναι το 60-70% των Σενεγαλέζων που θέλουν να φύγω από τη Λίβερπουλ; Θα κάνω αυτό που θέλουν. Θα δούμε σύντομα. Μη βιάζεστε, γιατί θα το δούμε μαζί. Το μέλλον θα μας πει» τόνισε.

Ο Μανέ εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2016, προερχόμενος από τη Σαουθάμπτον, και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κατακτήσει το Champions League την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός αρνήθηκε πρόσφατα να μιλήσει για το μέλλον του Μανέ, λέγοντας ότι ο Αφρικανός θα έχει επιτυχία, όπου κι αν αγωνιστεί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News