Λέστερ - Γουέστ Χαμ 2-2: Ο Ντόσον έδωσε βαθμό στο 90+1’ στα «σφυριά»

Με έναν βαθμό κατάφερε να φύγει η Γουέστ Χαμ από την έδρα της Λέστερ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Μπόουεν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ μοίρασε το δεύτερο.

Με την ισοπαλία αυτή τα «σφυριά» κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα, της τάξεως του ενός βαθμού, από την 5η Γιουνάιτεντ, στην μάχη για την τέταρτη θέση και ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Χτύπησε με Μπάουεν, απάντησε με πέναλτι η Λέστερ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν αρκετά καλά στην αναμέτρηση και κατάφερα να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό.

Όσο πέρναγε όμως η ώρα τώρα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της η Λέστερ, η οποία πίεζε για την ισοφάριση, μια ισοφάριση που ήρθε σε ένα κομβικό, χρονικά, σημείο, καθώς στο 45ο λεπτό ο Τίλεμαντς στόχευσε σωστά από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας άλλη τροπή στον αγώνα, όπως και στις οδηγίες των δύο προπονητών στην ανάπαυλα.

Ο Ντάουσεν πάγωσε τις «αλεπούδες»

Στο δεύτερο μέρος την καλή αρχή την έκανε η Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να καταφέρνουν να γυρίσουν τούμπα το ματς, με τον Ρικάρντο Περέιρα, να κάνει το 2-1 μετά από ασίστ του Μπάρνς.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έδειχνε μοιρασμένο, σε θέμα κατοχής, σε θέμα τελικών προσπαθειών όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν… παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να βρουν το τρίτο γκολ και να κλειδώσουν το τρίποντο, κάτι που πλήρωσαν στο 90+1’ όταν ο Ντάουσον ισοφάρισε για την Γουέστ Χαμ.

Η Λέστερ με την ισοπαλία αυτή έχασε μεγάλη ευκαιρία να πατήσει δεκάδα, ενώ η Γουέστ Χαμ, έχασε τη δική της ευκαιρία να απομακρυνθεί από την Γιουνάιτεντ.

Λέστερ (4-3-3): Σμάιχελ, Περέιρα, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τζάστιν, Εντίντι, Τίλεμανς, Ντιούσμπουρι-Χολ, Μάντισον, Μπάρνς, Ντάκα

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Ντάουσον, Ντιόπ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπάουεν, Φόρναλς, Λανζίνι, Αντόνιο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News