Γουλβς: Εκτός μέχρι τον Μάιο ο Ρούμπεν Νέβες

Η Γουλβς ενημέρωσε πως ο Ρούμπεν Νέβες τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός μέχρι τον Μάιο.

Ο Πορτογάλος μέσος τραυματίστηκε στον αγώνα της Παρασκευής (18/03) απέναντι στην Λιντς, όπου οι «λύκοι» έχασαν μετά από μεγάλη ανατροπή σε αγώνα με συνολικά πέντε αναγκαστικές αλλαγές. Ταξίδεψε κανονικά στην Πορτογαλία μαζί με μέλη του ιατρικού επιτελείου της αγγλικής ομάδας για να δει ένα γιατρό με ειδίκευση στα γόνατα, όπου επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβου των γιατρών και του παίκτη για την ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου του.

Ο Νέβες θα παραμείνει στην Πορτογαλία για μία εβδομάδα όπου θα κάνει θεραπείες προτού επιστρέψει στην Αγγλία για να συνεχίσει την αποκατάστασή του. Οι «Λύκοι» ελπίζουν πως τον Μάιο ο παίκτης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι.

Φυσικά ο τραυματισμός αυτός τον έθεσε εκτός και από την προσπάθεια που κάνει η εθνική Πορτογαλίας στα πλέι οφς του Μουντιάλ για να βρεθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Γουλβς ακόμη ενημέρωσε πως ο Νέλσον Σεμέδο ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα αυτή τη εβδομάδα ενώ επέστρεψε και ο Πέδρο Νέτο μετά τον τραυματισμό του, όμως δεν θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News