Έβερτον - Νιουκάστλ: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο και δέθηκε στο δοκάρι

Οπαδός της Έβερτον μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης των «Ζαχαρωτών» με την Νιουκάστλ και δέθηκε στο δοκάρι.

Ο οπαδό της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ πέρασε ένα tire up γύρω από τον λαιμό του και το δοκάρι και δέθηκε μένοντας ακίνητος. Αμέσως έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου και προσπάθησαν να τον λύσουν για να τον απομακρύνουν.

Δεν τα κατάφεραν όμως κι έτσι ένας απ’ αυτούς έσπευσε να φέρει έναν κόφτη προκειμένου να κόψουν το tire up και να απελευθερώσουν τον οπαδό. Μόλις τα κατάφεραν τον πήραν σηκωτό και τον απομάκρυναν. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους αυτής προσπάθησε να μπει κι άλλος οπαδός στο γήπεδο, όμως οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου τον σταμάτησαν.

Μετά από περίπου οκτώ λεπτά το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι.

Η αιτία της εισβολής του οπαδού της Έβερτον

Ο λόγος της εισβολής του νεαρού ουσιαστικά αναγραφόταν πάνω στο μπλουζάκι του φιλάθλου των «ζαχαρωτών», το οποίο έγραφε «Σταματήστε την χρήση του πετρελαίου» έχοντας από πάνω και από κάτω από το μήνυμα αυτό ένα URL για μία ιστοσελίδα με όνομα «WeHaveNoFuture» δηλαδή «δεν έχουμε μέλλον».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News