Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρεάλ Μπέτις 1-1: Buzzer Beater Χιντερέγκερ και στους «8» οι Γερμανοί

Μια πολύ αγχωτική πρόκριση κατάφερε να πανηγυρίσει η Άιντραχτ, η οποία παρότι κράταγε το εισιτήριο στο χέρια της μέχρι το 90’ τελικά χρειάστηκε την παράταση και τον Χιντερέγκερ να σκοράρει στο 120+1’ για δει το όνομά της στους «8» του UEFA Europa League.

Με ένα μικρό προβάδισμα ερχόταν στην αναμέτρηση η Άιντραχτ, μετά και τη νίκη της στην Ισπανία με 2-1, απέναντι στη Μπέτις.

Μια διαφορά την οποία και προσπάθησε να αυξήσει στο πρώτο μέρος, κάνοντας ένα πολύ καλό ημίχρονο, βγάζοντας αρκετές τελικές προσπάθειες και παρότι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν το γκολ.

Οι Ισπανοί παρότι ήταν αυτοί που χρειαζόντουσαν το γκολ, δεν είχαν καταφέρει να το δείξουν, απειλώντας των τερματοφύλακα των Γερμανών. Αυτό όμως στο δεύτερο μέρος έδειχνε να αλλάζει, όπως άλλαξε και η τακτική προσέγγιση την Μπέτις, η οποία αναγκάστηκε να βγει μπροστά, ψάχνοντας το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Η αλλαγή στη φιλοσοφία έδειχνε να είναι ικανή να φέρει την αλλαγή που ήθελε η Μπέτις, όπως και έγινε. Οι Ισπανοί μπορεί να άργησαν, στο 90 όμως κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα μισάωρο όλα ήταν ανοιχτά, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν να θέλουν να… κλείσουν όσο πιο νωρίς γίνετε την αναμέτρηση και όχι αυτή να πάει στα πέναλτι.

Και στο τέλος πανηγύρισαν (και πάλι) οι Γερμανοί. Η Άιντραχτ έκανε κάνει που έχει πετύχει αρκετές φορές φέτος, βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις, αυτή τη φορά, σε αυτές της παράτασης και με από μηχανής θεό τον Χιντερέγκερ, ο οποίος σκόραρε στο 120+1’ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News