Ζοζέ Μουρίνιο: Αυτοί είναι οι καλύτεροι 11 που έχει προπονήσει

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τη δική του μακρά ιστορία στους πάγκους ανά την Ευρώπη και για λογαριασμό της «Daily Mirror» έκανε γνωστή την καλύτερη ενδεκάδα που έχει προπονήσει.

Ο άλλοτε προπονητής των Μπενφίκα, Λεϊρία, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ρόμα αποκάλυψε πως στο δικό του 4-3-3 χωράνε οι Τσεχ, Χαβιέ Ζανέτι, Τζον Τέρι, Ρικάρντο Καρβάλιο, Άσλεϊ Κόουλ, Κλοντ Μακελελέ, Φρανκ Λάμπαρντ, Μεσούτ Οζίλ, Εντέν Αζάρ, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φυσικά και οι επιλογές του έχουν τρομερό ενδιαφέρον, όπως έχουν και αυτές που άφησε εκτός της παραπάνω λίστας. Ο Πορτογάλος δεν συμπεριέλαβε μεταξύ άλλων παίκτες όπως τους Ίκερ Κασίγιας, Καρίμ Μπενζεμά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Σαμουέλ Ετό, με τους οποίους έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους.

Άλλωστε ο Μουρίνιο κυνηγάει κάτι μοναδικό στις 25 Μαΐου, όταν με τη Ρόμα θα διεκδικήσει κόντρα στη Φέγενορντ το Europa Conference League και θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα κατακτήσει και τους τρεις τίτλους στην Ευρώπη, αφού έχει πάρει το Champions League (Πόρτο, Ίντερ) και το Europa League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News