Άλκμααρ - Μπόντο Γκλιμτ 2-2: O Παυλίδης δεν ήταν... αρκετός, στους «8» οι Νορβηγοί

Με την Μπόντο Γκλιμτ να κάνει το 2-2 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η ομάδα του Παυλίδη έμεινε εκτός των προημιτελικών του Conference League

Η Άλκμααρ αν και μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τον Παυλίδη να πετυχαίνει δύο εντυπωσιακά τέρματα, στις καθυστερήσεις δεν τα κατάφερε και η Μπόντο Γκλιμτ, με σκορ 2-2 (3-4 συνολικό), πήρε το «εσιτήριο» για τα προημιτελικά του Conference League.

Mε τον Παυλίδη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ξεκίνησε η αναμέτρηση της Άλκμααρ με την Μπόντο, καθώς ο Έλληνας διεθνής στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με φανταστική ενέργεια μετά από ασίστ του Ίντι.

Οι Νορβηγοί δεν κατέθεσαν τα… όπλα και μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Πελεγκρίνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα των Ολλανδών.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι φιλοξενούμενοι υπολόγιζαν χωρίς τον… Παυλίδης, ο οποίος λίγο μετά το μισάωρο διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Έλληνας άσος, σκόραρε, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Ολλανδούς, με το 2-1 να αποτελεί σκορ παράτασης.

Κόντρα στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν επεφύλλασε πολλές στιγμές, με μοναδική εξαίρεση το δοκάρι της Άλκμααρ στο 71ο λεπτό, με το ματς να οδηγείται σε παράταση.

Στον έξτρα χρόνο παιχνίδιού, η Μπόντο Γκλιμτ μπήκε πιο δυναμικά και λίγο πριν την λήξη του πρώτο ημιχρόνου, ο Σάμπστεντ έκανε το 2-2 το οποίο ήταν ικανό να χαρίσει την πρόκριση στους Νορβηγούς.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News