Αλβανικά ΜΜΕ: «Εάν η Ελλάδα πάρει τον τελικό του Conference, θα καρπωθεί 150 εκατ. ευρώ»

Αλβανικά ΜΜΕ: Tα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως εάν η Ελλάδα πάρει τον τελικό του Conference League από την Αλβανία, τότε θα καρπωθεί 150 εκατ. ευρώ.

Oλοένα και φουντώνουν οι φήμες στην Αλβανία αναφορικά με το σενάριο να μεταφερθεί ο τελικός του Conference League από τα Τίρανα και να έρθει στην Αθήνα, μετά από απόφαση της UEFA.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα revista.ai από την γείτονα χώρα, σε περίπτωση μάλιστα που η Ελλάδα πάρει τον τελικό θα καρπωθεί 150 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα χάσει η Αλβανία.

«Εδώ και δύο μέρες λέγεται ότι UEFA δεν θα ανεχθεί καθόλου την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία της Αλβανίας, όπου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο νικητής των τελευταίων εκλογών στο AFF, καθώς η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια.

Έτσι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ενδεχομένως και πρόωρα. Πάντως, σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει πραγματικά ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, αυτά τα 150 εκατ. ευρώ των εσόδων θα πάνε κανονικά στους Έλληνες».

Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το θέμα, όμως η UEFΑ αναμένεται να πάρει σύντομα μία απόφαση την οποία και θα ανακοινώσει, αφού ήδη ο θεσμός βρίσκεται στην φάση των «8» και το τελικός είναι προγραμματισμένος για τα τέλη Μαϊου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News