Στοίχημα: Όλα ανοιχτά στο Λεβάντια-Βίκινγκουρ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (21/6).

Το Champions League είναι και πάλι εδώ! Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε αφότου η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ στον τελικό του «Σταντ ντε Φρανς» στο Παρίσι και η διοργάνωση βρίσκεται ξανά στη σέντρα για τα ημιτελικά του προκαταρκτικού προκριματικού γύρου.

Στο πλαίσιο του άτυπου Final 4 που διεξάγεται στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αναμετριούνται η Λεβάντια με την Βίκινγκουρ. Η δεύτερη είναι τυπικά φιλοξενούμενη παρόλο που είναι η… οικοδέσποινα αυτού του ιδιαίτερου τουρνουά.

Η Λεβάντια από την Εσθονία βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αήττητη εδώ κι οκτώ ματς, μετράει επτά νίκες σ’ αυτό το διάστημα κι αξίζει να σημειώσουμε πως τα τρία τελευταία είναι goal/goal και δύο από αυτά έγιναν και (τουλάχιστον) Over 2,5.

Η Βίκινγκουρ επίσης πατάει καλά στα πόδια της. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στις οποίες σημείωσε 15 γκολ! Γενικά, δε, είναι ομάδα του Over 2,5 καθώς τα δέκα από τα τελευταία 11 παιχνίδια της ξεπέρασαν το συγκεκριμένο φράγμα.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε τιμές περίπου στο 1,70 με 1,75 ενώ το Over 2,5 βρίσκεται στο 1,95. Ο συνδυασμός τοποθετείται στο 2,25. Όλες οι επιλογές έχουν αξία, αλλά εγώ κατευθύνομαι στο Over 2,5.

22:30 Λεβάντια-Βίκινγκουρ προκριματικά Champions League Over 2,5 (1,95)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News