Μεταγραφές Ευρώπη: Θέλει Άντονι στη Μάντσεστερ ο Τεν Χαχ, μάχη Παρί - Τσέλσι για Λαουτάρο

Μεταγραφές Ευρώπη: Θέλει Άντονι στη Μάντσεστερ ο Τεν Χαχ, μάχη Παρί – Τσέλσι για Λαουτάρο | Premier League, Champions League

To sportday.gr καταγράφει κάθε πρωί τα μεταγραφικά κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη για τα κορυφαία club της Γηραιάς Ηπείρου.  

Ας δούμε τι αναφέρουν τα διεθνή Μέσα σήμερα, Παρασκευή 10/6:

MANTΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Σε συζητήσεις με τους ατζέντηδες του Άντονι, βρίσκεται η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ συνεχίζει την προσπάθειά του να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» ποδοσφαιριστές τους οποίους ανέδειξε στα χρόνια του στο Άμστερνταμ. Ο Άγιαξ, πάντως, έχει ορίσει ως τιμή εκκίνησης για την πώληση του 22χρονου Βραζιλιάνου άσσου τα 60 εκατομμύρια ευρώ (Goal Brazil).

ΤΣΕΛΣΙ: Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Ρούντιγκερ και ένας από τους στόχους του είναι Πρεσνέλ Κιμπεμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 26χρονος αμυντικός βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση του πρώην προπονητή του και στην περίπτωση που μετακομίσει τελικά στο Λονδίνο να συναντήσει ξανά τον Τιάγκο Σίλβα (Bild)

O Τούχελ, πάντως, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ των «μπλε» και βγάζει στο σφυρί τόσο τον Τίμο Βέρνερ, όσο και τον Χακίμ Ζίγιεχ (Telegraph).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Παρί και Τσέλσι, πάντως, συνδέονται με ουκ λίγες περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι και μία από αυτές ακούει στο όνομα Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το Μιλάνο και την Ίντερ, με Άγγλους και Γερμανούς να ηγούνται της κούρσας για την απόκτησή του και την Ατλέτικο Μαδρίτης να ακολουθεί (Tuttomercato).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι «κανονιέρηδες» διερευνούν και πάλι την πιθανότητα απόκτησης του Αρτούρ από τη Γιουβέντους, με την ιταλική ομάδα να είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» και συζητούσε με τους Λονδρέζους και το ενδεχόμενο ανταλλαγής παικτών, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκάμπριελ Μαγκαλιάες και του Γκάμπριελ Μαρτινέλι (Calciomercato).

ΙΝΤΕΡ: Για την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς της Τορίνο κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση στους Μιλανέζους για τον Μίλαν Σκρίνιαρ.

 

MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Κλεφτές ματιές στην περίπτωση του Ρις Τζέιμς της Τσέλσι, ρίχνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα και δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος αγοραστής που παρακολουθεί τις διαπραγματεύσεις του Άγγλου αμυντικού με την ομάδα του στην προσπάθεια να εξασφαλίσει καλύτερο συμβόλαιο. Ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχει εκφράσει και η Ρεάλ Μαδρίτης (Daily Mail).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Συνάντηση με τη διοίκηση των Καταλανών πραγματοποίησε ο μεγαλοατζέντης, Ζόρζε Μέντες και έριξε στο τραπέζι τρία ονόματα πελατών του που, υπό προϋποθέσεις, θα ενδιαφέρονταν να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για τους Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι, Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν και Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς (Sport).

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News