European Super League: Επανέρχεται στο προσκήνιο με σημαντικές αλλαγές

European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ετοιμάζονται να επαναφέρουν το πρότζεκτ της European Super League με σημαντικές αλλαγές…

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ετοιμάζονται να επαναφέρουν το πρότζεκτ της European Super League με σημαντικές αλλαγές…

Πριν από περίπου ένα χρόνο, το εγχείρημα της European Super League κατέρρευσε πριν καλά-καλά προλάβει να ξεκινήσει. Η κλειστή λίγκα που οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ήθελαν να ξεκινήσουν για να αντικαταστήσουν το Champions League, δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί.

Η ιδέα μίας κλειστής λίγκας ομάδων που θα παίζουν μεταξύ τους, δεν άρεσε στην πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινότητας με αποτέλεσμα, οι ομάδες που συμφώνησαν, αρχικά, γι’ αυτό το project να αποσυρθούν άμεσα. Βέβαια, οαρά την πρώτη αποτυχία της European Super League, το εγχείρημα των τριών πλευρών δεν έχει «πεθάνει» ακόμα.

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι τρεις διοργανώτριες ομάδες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μια νέα μορφή του, η οποία θα θυμίζει το Uefa Champions League. Μία από αυτές τις αλλαγές πρόκειται να είναι και η ένταξη μίας προκριματικής φάσης, με συνέπεια η λίγκα να μην αποτελείται μόνο από ομάδες που έχουν «κλειστό» συμβόλαιο με αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

EUROPEAN SUPER LEAGUE: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους «κανονίζουν» φιλικά ματς στις ΗΠΑ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News